,
28/09/2016
Música
Focs artificials, Seu Vella, Festa Major
Foto:
Cedida

L'oferta musical de la Festa Major de Lleida

L'oferta musical de la Festa Major de Lleida

Amb les festes Majors de Lleida, comença el blog del cafè de mitjanit! Com aquí venim a parlar de música, analitzarem quina és l'oferta musical que oferirà la capital de ponent durant tots aquests dies. Comencem!

Dimecres 28:

A la plaça del dipòsit hi trobarem a les 22:30h als TU RAI i una hora després a la DEVIL'S BAND, i finalment a la 01h LA SKA BRASS.

A la pista de la panera el primer concert també comença a les 22:30 amb els KALIKENYOS FM + CUMBAYÀ, continua amb BUHOS a les 23:30h i a la 1:30h tanquen la nit els PONENT ROOTS.

És a dir, l'estil musical de la nit està clarament definit, l'ska. Això et garanteix una bona festa, rialles, ganes de saltar i ballar. Si és això el que busques, cap problema, però si pel contrari el que prefereixes és gaudir de la música d'una manera més tranquil·la, millor no hi facis cap.

Dijous 29:

A la plaça Sant Joan a les 19:30h una cita clàssica amb les havaneres amb els grups BOIRA i les ANXOVETES.

Al The Hill Park Gardeny a les 21:30h arriben els colombians MORAT, amb la seva barreja de folk i pop que els ha fet mundialment coneguts.

Una oferta musical diferent, que atraurà per una banda amb les havaneres a la gent de més edat i per l'altra amb MORAT a la gent més jove.

Divendres 30:

A la Boite, P.A.W.N GANG actuarà a les 22:00h. Trap i català.

A la plaça del dipòsit a partir de les 22:30 i amb la celebració dels 5 anys de la ràdio UA1 actuaran XAVI BOIRA i PASTORETS ROCK

Al Cafè del teatre a les 22:30h WEDNESDAY LIPS, un grup de pop, mol treballat i íntim.

En aquest cas l'oferta dóna lloc a indecisions, ja que per una part tenim festa a la plaça del dipòsit, música de molta qualitat amb WEDNESDAY LIPS al Cafè del Teatre i canya a la Boite. Jo, ho tindria mot clar; la qualitat sempre guanya.

Dissabte 1:

A la plaça del dipòsit a partir de les 23h actuarà PONENT ROOTS, a les 00:15h actuen FLAMINGO TOURS i a partir de la 1:45h tornen PONENT ROOTS per acabar la festa.

A la pista de la panera a les 22h toquen MARI POPES i a les 23:30h ALBERCOCKS agafa el relleu fins a la 01h que comença RECLAM.

A Casablanca Club Techno a les 00h festival de música remember amb els Djs Raúl Ortiz i Dj.Joseph.

L'oferta del dissabte sense cap dubte, és la més completa. Sobretot, tot i que tan sols són dos grups, la de la plaça del dipòsit. Durant el dissabte, la música a Lleida s'allunya del típic ska i rumba que tan de moda està últimament a Catalunya.

Diumenge 2:

Al Cafè del Teatre a les 20:30h UXÍA&NARF música gallega per part de dos grans músics de la terra de les meigas.

Una oferta musical "diferent" per finalitzar les Festes Majors de Lleida. 

   

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

07/04/2018
Aurora & The Betrayers es un grupo que desde que nació hace ya casi 5 años lleva escapando de las etiquetas como alma que lleva al diablo.
04/04/2018
Julián Maeso y Corizonas llenaron de buena música la sala Salamandra de l'Hospitalet en el penúltimo fin de semana del Let's Festival.
31/03/2018
Sembla que vivim dies complicats, com si una tela negra ens tapes l'ànim i fes que aquesta primavera que acaba de començar, sigui encara freda com el cru hivern.
02/03/2018
Ha nevat a Lleida i bé podria ser aquesta la notícia, però no. La notícia és que avui hem quedat, per entrevistar-los, amb la banda lleidatana de Folk, Thinkin' Wild.
10/02/2018
Déu n'hi do quin fred! Quan arriben la boira i el fred a Lleida, ja podem dir que som a casa.
25/01/2018
Que el món s'acabarà és una certesa que vulguem o no, tots tenim. Depèn de nosaltres, accelerar o frenar l'arribada d'aquest final.
23/10/2017
Avui ha plogut i sembla que la color ens vol dir adéu; tanmateix, encara queden moltes coses per fer. Avui entrevistem als EGO al Gran Records de Lleida.