,
22/05/2017
Música
Trudy Lynn

Trudy Lynn: Soul i Blues, música y ànima

Personalment considero que si hi ha dos tipus de música que toquen l'ànima són el Blues i el Soul. Són com una mena de pessigolleig que recorre tot el cos, i que no et poden deixar indiferent. I tot i que actualment existeixen artistes de Blues i Soul que són molt bons, és difícil que arribin al sentiment i a la qualitat que oferien els grans grups d'abans. Per això demà, aquí a Lleida, tenim una grandíssima oportunitat d'impregnar-nos del millor Blues i Soul. Arriba al Cafè del Teatre, Trudy Lynn, una diva de 69 anys que és considerada l'hereva de, ni més ni menys, Etta James. I per si fos poc, l'anomenen la 'Houston's First Lady of Soul'; crec que no són necessaris més detalls.

Ànima i música, dos ocells d'un mateix tret. El concert comença a les 22:00, allí i serem.

Salut i música de valent!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

07/04/2018
Aurora & The Betrayers es un grupo que desde que nació hace ya casi 5 años lleva escapando de las etiquetas como alma que lleva al diablo.
04/04/2018
Julián Maeso y Corizonas llenaron de buena música la sala Salamandra de l'Hospitalet en el penúltimo fin de semana del Let's Festival.
31/03/2018
Sembla que vivim dies complicats, com si una tela negra ens tapes l'ànim i fes que aquesta primavera que acaba de començar, sigui encara freda com el cru hivern.
02/03/2018
Ha nevat a Lleida i bé podria ser aquesta la notícia, però no. La notícia és que avui hem quedat, per entrevistar-los, amb la banda lleidatana de Folk, Thinkin' Wild.
10/02/2018
Déu n'hi do quin fred! Quan arriben la boira i el fred a Lleida, ja podem dir que som a casa.
25/01/2018
Que el món s'acabarà és una certesa que vulguem o no, tots tenim. Depèn de nosaltres, accelerar o frenar l'arribada d'aquest final.
23/10/2017
Avui ha plogut i sembla que la color ens vol dir adéu; tanmateix, encara queden moltes coses per fer. Avui entrevistem als EGO al Gran Records de Lleida.