,
15/12/2014
Noves tecnologies
http://www.fabric.co.uk/christmas-social-media-campaigns-10-things-brand-needs-know/

Aplicacions pensades pel Nadal

Les llums dels carrers i cases, les botigues i els seus aparadors, algunes cançons i tonades que ens venen de lluny ens recorden que són unes dates especials. El Nadal omple ja les nostres vides i avui us proposo que també ompli els vostres dispositius electrònics. Com? Amb algunes aplicacions pensades per a tots.

Aplicacions de Nadal per a nens i nenes

  • Seguir al Pare Noel: Google i Microsoft llancen, cada any, una aplicació per seguir al Pare Noel mentre entrega el seus regals. L’APP de Google (per Android) es pot descarregar a Google Play.  La de Microsoft, per la seva banda, es troba en també a Google Play en la versió Android, i a l’iTunes a la versió iOS.
  • Joc nadalenc: Google Play ofereix des d’aquest mes de desembre aquesta aplicació que permet als més petits fer puzles, pintar o jugar amb la seva memòria.  
  • Busca els regals:  amb aquest joc, els nens han d’ajudar al Pare Noel a buscar els regals. Ho aconseguirà? Disponible per Android.

Aplicacions pels amants de les fotografies

  • Fes ballar a amics i familiars: amb aquesta aplicació podràs convertir els teus amics i familiars en petits ninots nadalencs. Està disponible per Android i iPhone. També pots utilitzar la pàgina web http://www.elfyourself.com/.
  • Personalitza les cares: amb divertits símbols nadalencs amb aquesta APP per Android. Barbes, banyes, barrets de pare Noel, tots ells els trobaràs en aquesta aplicació.

Aplicacions de Nadal per a cuiners/cuineres: s’acosten els dies de grans menjars i de trobades familiars. Vols oferir un plat tradicional? Apostes per innovar? Amb les següents aplicacions podràs trobar les receptes que busques.

Aplicacions musicals: no podia faltar al nostre recull unes aplicacions per personalitzar l’smartphone amb un to de trucada nadalenc. En posem en diferents idiomes.

 

I amb aquestes noves idees us deixo fins després de les festes. Espero que gaudiu d’aquests dies i reprenem els posts a partir de gener de 2015. No falteu a la cita! Bones Festes! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.