,
04/05/2015
Noves tecnologies
Prova de CV realitzat a Re.vu

Crea el teu CV online

Crea el teu CV online i atractiu

Tant els que busquen feina com els que en tenen, necessiten tenir el seu currículum vitae (CV) actualitzat. I a més, que sigui clar, esquemàtic i atractiu. Clar perquè la informació sobre nosaltres (educació, experiència, coneixements) arribi de manera ràpida i positiva als empresaris que busquin una persona amb el nostre perfil; esquemàtic perquè el CV no ha de ser molt extens (un DINA4 és la mesura ideal) i que amb un cop d’ull es vegi quin és el nostre perfil, i atractiu, les empreses reben molts candidatures per cobrir un lloc de treball, per això cal que la nostra presentació destaqui per sobre de les altres. Com pots fer-ho? Aquí tens unes eines que t’ajudaran:

  •  http://mi-curriculum-vitae.com/: servei en línia gratuït. Permet crear el teu CV, després del registre, a partir d’una plantilla. Cal que l’usuari ompli les diferents seccions i al finalitzar, pots compartir la teva URL a les xarxes socials o enviar-la a les candidatures presentades.
  • www.express-cv.com:  també és un servei en línia gratuït amb les mateixes funcionalitats que l’anterior: omplir les dades, modificar o imprimir.
     
  • www.easy-cv.es: servei, com els anteriors, que en aquest cas ofereix 200 models de CV per a personalitzar. A més, disposa d’un software per crear videocurriculum.
     
  • http://flavors.me: servei online que crea una targeta de presentació digital amb les dades més destacades pròpies. A més, compta amb una fotografia de perfil per acompanyar tota la informació.
     
  • http://re-vu: servei online que recull informació de les xarxes socials, com Linkedin, per crear un CV molt atractiu visualment amb gràfics i imatges pròpies.
     
  • https://about.me: servei online per crear el teu CV en format de targeta digital amb informació detallada i un resum de la teva carrera professional.
     
  • http://visualize.me: eina per crear online un CV amb diversitat de gràfics a partir de la informació que s’introdueix com estudis, experiència, idiomes, enllaços...

 

Informació: Article M817 Marca Personal. Patricia Russo. Máster en Información Digital. Barcelona

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.