,
20/04/2015
Noves tecnologies
iRosa, l'aplicació per regalar una rosa virtual

Les 5 millors APPs per celebrar Sant Jordi

23 d'abril, Sant Jordi i Dia del Llibre. La llegenda del drac ha quedat desfasada avui en dia, ja no creiem en princeses, dracs i cavallers. Però les noves tecnologies han sabut adaptar la llegenda a les noves tecnologies. Per això avui us presentem les 5 millors aplicacions per celebrar Sant Jordi. Roses, llibres i dracs celebren junts el 23 d'abril, incorporeu-los als vostres smartphones i tablets.  

  1. iRosa: iRosa és la primera aplicació que et permetrà regalar una rosa en Realitat Augmentada a qui més t'estimis el Dia de Sant jordi. La Rosa es mostrarà en 3D sobre qualsevol objecte o llibre que vulguis.
     
  2. Rosa de Sant Jordi: APP de pagament per regalar una rosa virtual. Sigues original i regala una rosa virtual! Personalitza el text de la teva rosa virtual o utilitza una de les frases de l'aplicació per enviar a algú a qui vols recordar un dia tan assenyalat. Una de les peculiaritats de l'aplicació és que el missatge només pot tenir com a màxim 23 caràcters.  
     
  3. Sant Jordi: llegenda de conte: una aplicació que explica als nens una divertida història sobre Sant Jordi contra el drac, els nens han de jugar contra el drac, un drac una mica especial. El joc vol trencar estereotips de la societat i ensenyar als nens que no tot és el sembla. Sant Jordi va matar al drac? És veritat el que expliquen d'ell? El drac és ferotge? Esteu segurs? I per que no ho posem cap per avall?
     
  4. La llegenda de Sant Jordi: La Llegenda de Sant Jordi és un Llibre per Pintar. L'aplicació està pensada a partir de l'observació de l'ús de l'iPad per part dels més petits de la casa. La llegenda de Sant jordi per iPad i iPhone és un llibre que explica la coneguda rondalla, i que incorpora dibuixos per pintar i la generació d'un video amb els dibuixos pintats per les criatures. L'aplicació està en català i anglès, i en català, a més, per a iPad, incorpora audio perque puguin seguir la història els que no saben llegir.
     
  5. Calibre: Calibre és una aplicació de programari lliure que permet gestionar tots els llibres dels teus dispositius, comprar llibres a botigues virtuals i convertir documents en diversos formats per a lèctors de llibres.
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.