,
15/12/2015
Noves tecnologies
Netflix és una plataforma legal de visionat de pel·lícules i sèries

Regala una plataforma legal de visionat de sèries i pel·lícules

El passat mes d'octubre va arribar a Espanya, la plataforma de visionat legal de sèries i pel·lícules en streaming, Netflix. Netflix és una eina molt potent als Estats Units ja que compta amb sèries pròpies com House of Cards o Orange is the New Black, i també l'emissió de sèries d'altres cadenes i pel·lícules. Tot i que encara no té tot el catàleg disponible a l'Estat Espanyol per acords amb d'altres plataformes com Movistar+ que emeten les seves sèries actualment, sembla que Netflix arrasarà amb força. Actualment, és possible provar la plataforma de manera gratuïta durant un mes i després acollir-se a algun dels seus plans de pagament que van des dels 7,99€.

Però a part de Netflix, disposem d'altres plataformes.

  • Yomvi: servei més car (plataforma de Movistar) però amb més contingut ja que el pack complet inclou accés a canals com FoxTV, Cosmpolitan, AXN...
  • Wuaki: compta amb importants estrenes i també disposa d'un mes gratuït de prova.
  • Filmin:  és el servei amb el catàleg de pel·lícules més gran.
  • Atresplayer: servei gratuït però més limitat.

Tviso ha fet un estudi comparatiu de les diferents plataformes, on pots comprovar quina plataforma s'adequa més als teus gustos. Totes elles contemplen la possibilitat d'ús en diferents dispositius com ordenadors, tablets o smartphones.

Quadre comparatiu creat per TVISO

Totes elles ens permeten veure sèries i pel·licules de manera legal, evitant accedir als continguts per webs on el contingut s'extreu de manera il·legal i que estan carregades de publicitat. Aquestes festes feu un regal i també feu-vos-el a vosaltres, regaleu-vos l'accés a una d'aquestes plataformes.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.