,
26/03/2017
Noves tecnologies
Vudoir permet compartir estilismes i rebre opinions d'altres usuaris

Una xarxa social sobre moda i estil d'origen lleidatana

Lleida també és pionera en l'àmbit de la tecnologia i el social media. Una advocada lleidatana, Alina Franco, ha creat l'aplicació i xarxa social de moda i estilisme Vudoir. Es tracta d'una xarxa amb més de 50.000 usuaris en què l'usuari penja dues fotografies a la xarxa amb dos estilismes diferents i espera els comentaris dels altres usuaris de la xarxa sobre quin dels dos els agrada més, segons va informar el diari Segre. El perfil dels usuaris és el de joves entre 14 i 35 anys.

Què em poso? és la pregunta que fa que neixi aquesta app, que permet a l'usuari publicar els seus dues propostes de outfits per al dia. Un cop publicada la seva pregunta, els usuaris d'aquesta xarxa social poden valorar i comentar les opcions. Una comunitat que es retroalimenta, ja que l'usuari interactua amb els altres a través de la seva timeline i hashtags. Una altra de les seves funcionalitats és la possibilitat de trobar idees i tendències en estilisme gràcies a les fotografies compartides per d'altres usuaris. L'aplicació està disponible tant a Google Play com a l'APP Store.

La moda és una de les temàtiques predominants en aplicacions. L'aplicació lleidatadana es suma a d'altres que també compten amb un important nombre de seguidors, com per exemple Covet. En aquest cas es tracta d'un joc de moda per "vestir" el teu perfil amb roba i accessoris de més de 175 marques com  Rebecca Minkoff o BCBGMaxAzria.

No sabem si Vudoir es convertirà en l'aplicació de moda els propers mesos com va ser Pokemon Go, esperem que sí.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.