Museu de la Vida Rural
Museu de la Vida Rural
Carretera de Montblanc, 35
43440 - L'Espluga de Francolí
  • 977 870 576
  • info@museuvidarural.cat

Què hi pots fer?

Horaris

De dimarts a dissabte: de 10:30 a 14h i de 16 a 18:30h
Diumenges i festius: de 10:30 a 14h
Dies de tancament: dilluns no festius, 1 i 6 de gener, dilluns de Pasqua, 25 i 26 de desembre

Entrada

Entrada individual:
Adults 6€ | Entrada reduïda 4,50€ (Jubilats, pensionistes, estudiants, Carnet Jove, Carnet d’Alberguista, Targeta RACC)
Entrada gratuïta: Menors de 18 anys, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur, docents, espluguins, membres de l’ICOM
Exposicions temporals: 3 € (Gratuïtes amb l’entrada al museu)

Més informació

El Museu de la Vida Rural (MVR) de la Fundació Carulla comprèn totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia com a element primordialment destacat del món rural. Conté un variat fons de peces en exposició permanent relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i oficis artesanals, i la funció del museu és conservar aquest fons, autèntic pòsit cultural de la nostra societat.

Engloba també la difusió i divulgació de tot el que es troba relacionat amb la vida rural, fomenta la recerca etnològica i participa en investigacions i publicacions d'aquest caire amb tasques de conservació, restauració, documentació i difusió.

El MVR actua a més com a centre cultural obert, programant exposicions temporals que, a banda de fer incís en la temàtica etnològica del Museu, s'obre a qualsevol representació artística, esdevenint una infraestructura cultural de naturalesa polivalent a la Conca de Barberà.