Museu de la Vida Rural
Carretera de Montblanc, 35
43440 - L'Espluga de Francolí
  • 977 870 576
  • info@museuvidarural.cat
Museu de la Vida Rural
Propostes singulars

Experiències que combinen una visita temàtica al Museu de la Vida Rural amb diferents activitats que ofereixen altres agents de l’Espluga de Francolí.

Propostes singulars durant aquest mes d'agost, que posen en valor la cultura com a motor de transformació social i esperen poder posar el seu granet d’arena en iniciar un canvi en els nostres valors culturals.

Cadascuna de les experiències es farà en grups reduïts per garantir la seguretat però també per viure l’experiència d’una forma més personal i autèntica.

> Més informació aquí

Horaris

De dimarts a dissabte: de 10:30 a 18:30h
Diumenges i festius: de 10:30 a 14h

Horaris especials a l’agost:
De dilluns a dissabte: de 10:30 a 19:30h
Diumenges: de 10:30 a 14h

Dies festius i diumenges en què obrim tot el dia:
12 d’abril, 24 de juliol, 15 d’agost i 11 d’octubre

Dies laborables en què obrim només durant el matí:
24 i 31 de desembre

Dies de tancament:
Dilluns no festius (excepte a l’agost), 1 i 6 de gener, 27 de juliol, 25 i 26 de desembre

Entrada

*Entrada gratuïta fins al 30 de juny.

Entrada individual:
Adults 6€ | Entrada reduïda 4,50€ (Jubilats, pensionistes, estudiants, Carnet Jove, Carnet d’Alberguista, Targeta RACC)
Entrada gratuïta: Menors de 18 anys, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur, docents, espluguins, membres de l’ICOM
Exposicions temporals: 3 € (Gratuïtes amb l’entrada al museu)

Més informació

El Museu de la Vida Rural (MVR) de la Fundació Carulla comprèn totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia com a element primordialment destacat del món rural. Conté un variat fons de peces en exposició permanent relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i oficis artesanals, i la funció del museu és conservar aquest fons, autèntic pòsit cultural de la nostra societat.

Engloba també la difusió i divulgació de tot el que es troba relacionat amb la vida rural, fomenta la recerca etnològica i participa en investigacions i publicacions d'aquest caire amb tasques de conservació, restauració, documentació i difusió.

El MVR actua a més com a centre cultural obert, programant exposicions temporals que, a banda de fer incís en la temàtica etnològica del Museu, s'obre a qualsevol representació artística, esdevenint una infraestructura cultural de naturalesa polivalent a la Conca de Barberà.