Música
,
2018
Dijous 27 de setembre, 20h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert d'El Quinto Carajillo

Des dels anys gloriosos -i no gaire llunyans- dels Remendaos, i a partir de l’ambient i l’escola creada per aquell grup, Sant Joan de Vilatorrada no s’ha desvinculat de la rumba. El Quinto Carajillo és ara mateix el gran ambaixador de la força rumbera de Sant Joan. Una explosió de festa allà on va, però una explosió controlada, sotmesa a una alta exigència musical.

El grup va néixer el 2015 amb només dos components, Jonathan Olmedo i Carles Fernández, sense més pretensions que passar-s’ho bé. Paulatinament s’hi van anar incorporant la resta de membres i alhora van començar a crear les seves pròpies composicions i a perfeccionar el seu estil. Aviat van arribar les actuacions en públic i l’incentiu d’haver guanyat el 2017 un concurs convocat per la sala barcelonina Razzmatazz, competint entre quaranta grups.

Sense deixar de banda algunes versions, El Quinto Carajillo ofereix un espectacle amb temes propis que fusionen diferents estils amb gran influència de la rumba, el rock i el reggae. Un concert amb molta energia per iniciar el cicle del Club de la Cançó.

Preu: 

12€ | 10€ majors de 65 anys, menors de 25 anys i socis del Galliner
Venda d'entrades online, aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1