Música
,
2018
Diumenge 2 de desembre, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert d'Odd Beatles Band & Llibert Fortuny

El quartet de Liverpol The Beatles ha estat durant molts anys un dels grups més influents i trencadors de la història de la música, amb infinitat de cançons que han esdevingut èxits mundials i que encara avui continuen reinterpretant-se.

Odd Beatles és un projecte liderat pel pianista i compositor David Martell que versiona alguns dels seus temes més emblemàtics com 'Michelle', 'Hey Jude', 'Let it be', 'Can’t buy me love' o 'Sgt. Pepper’s' amb una visió més jazzística i arranjaments originals del segell “Odd”, sense perdre l’essència de The Beatles. La veu càlida i versàtil de la cantant Elisabet Soler anirà acompanyada d’una banda formada pel grup Odd Trio juntament amb una secció de vent i un cor que agrupa tres escoles de música de la comarca.

Per aquest concert hi haurà la col·laboració especial del reconegut músic i saxofonista Llibert Fortuny, que aportarà tota la seva energia i improvisació dalt de l’escenari. Un espectacle apte per a tots els públics, tant per als melòmans de The Beatles com per als amants de la música pop o el jazz.

Preu: 

15€ | 12€ menors de 25 anys, majors de 65 anys i socis del Galliner | 6€ Escoles de Música
Venda d'entrades anticipades, aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1