Menjar i beure
,
2018
Dies 24 i 25 de març
Espai 1522
Manresa

Pack Quinze vint-i-dos

L’any 1522 Manresa va acollir Ignasi de Loiola i, durant la seva estada a la ciutat, es va produir la seva profunda transformació espiritual. El Convent dels Predicadors va ser un els espais més freqüentats per Sant Ignasi. Avui, la galeria del claustre del convent acull l’Espai Manresa 1522.

Emmarcat dins del projecte Manresa 2022, una aposta estratègica de la ciutat amb l’objectiu de celebrar els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi, l’Espai 1522 esdevé un centre d’interpretació de la Manresa ignasiana i del patrimoni perdut, que vol donar a conèixer, al centre de la ciutat, la importància històrica i la universalitat del personatge i l’empremta manresana en la seva biografia.

El Quinze Vint-i-dos neix amb la voluntat d’oferir una lectura renovada dels conceptes Acollida i Transformació, a través de la música i les arts escèniques. La primera part del cicle es titula Acollida i consisteix a acollir formacions musicals joves, de diferents estils i amb vinculació a Manresa, que estan començant el seu camí, però que tenen entre mans un projecte musical amb vocació de futur.

Il·lúria: Formació que neix el 2014 amb cinc joves de Cambrils, Collbató i Manresa. De l’educació musical de quatre dels integrants a l’Escolania de Montserrat n’han volgut esprémer l’ús del cant coral en diferents gèneres, amb peces com ‘Benvinguts’ o ‘La crueltat de l’oblit’, reconeguda com a millor composició dels 34ens Premis Lacetània de la Catalunya Central. Amb un estil de rock melòdic i madur, compten amb temes propis, que van des de balades melòdiques fins al més pur aire rock alternatiu.

Programa: 

Dissabte 24 de març
11h | Itinerant
Visita Cor de Catalunya amb tast de vins i productes locals

13:30h | Teatre Kursaal
Àpat a l'Espai Gastronòmic (opcional)

20h | Espai 1522
Concert Quinze Vint-i-Dos amb Il·lúria

22h - 22:30h | El Golut
Sopar (opcional)

Allotjament
- Hotel 1948 (Manresa) - Allotjament i esmorzar
- Apartaments URBI (Manresa) - Allotjament*

Diumenge 25 de març
- Visita a un dels celler de la DO Pla de Bages (opcional)
- Ruta de les tines amb tast de vins (opcional)

Més informació: 

Cicle de música i arts escèniques en una proposta de cap de setmana cultural i gastronòmic emmarcat dins del programa Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018.

Reserves a bagesterradevins

  • imatge de control 1per1