AGENDA
Música
AIMS Festival
2019
Del 2 al 18 d'agost
  • Solsona, Riner, Manresa, Cardona, Collbató, Sant Llorenç de Morunys, Castellar de la Ribera, Olius, Balaguer, Navès, Almacelles, Organyà, Sallent i Moià
Diversos indrets

18è AIMS Festival

L’AIMS Festival és l’únic festival pedagògic del país. El Festival representa una gran oportunitat per als joves estudiants d’arreu del món d’oferir el seu talent al públic, mentre que aquest pot gaudir en directe de les interpretacions dels qui de ben segur esdevindran excel·lents músics del demà.

L’AIMS Festival és també una oportunitat única d’escoltar solistes de les principals orquestres europees i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional.

Es duran a terme 46 actuacions en diferents escenaris del Solsonès, Lleida, Cardona, Organyà, Moià i altres indrets de la Catalunya Central; 26 concerts de format clàssic, en auditoris, esglésies i teatres; 8 concerts de l’AIMS Carrer; 10 concerts de l’AIMS Social als hospitals, casals de gent gran, residències, associacions i cases particulars.

Programa: 

Consultar aquí | Enllaç PDF

Organitza: 

Fundació AIMS

Més informació: 

Et pot interessar

MusicVeu Festival
Del 27 d'octubre al 19 d'abril de 2020
Vilafranca del Penedès
25è aniversari del Cherokee i La Bruixa a Lleida, 2019
Dissabte 26 d'octubre
Lleida
Festival Terrer Priorat - 2019
Del 22 de setembre al 14 de desembre
Falset, La Morera de Montsant, Porrera, Capçanes, la Torre de Fontaubella, Marçà, Ulldemolins, Arbolí, Siurana, Gratallops, Torroja del Priorat
Pau Riba i la banda The Mortimers
Divendres 24 de gener, 22h
Tarragona
Cant coral
Dissabte 23 de novembre, 18h
Palamós
Fires de Sant Narcís, Girona, 2019
Del 25 d'octubre al 2 de novembre
Girona
Músiques Sensibles - Barcelona 2019
De l'11 d'octubre al 15 de desembre
Barcelona