AGENDA
Música
Roger Santacana
2019
Diumenge 17 de març, 12h
  • Manresa
Espai Plana de l'Om

Concert de Santacana Vallès Duet

Piano i trompeta s’entrellacen. Aquest duet explora la sonoritat dels dos instruments emprant un repertori que compagina estandards de jazz i composicions pròpies. El so cru i net, sense baix ni bateria, els permet alliberar-se, tant rítmicament com harmònicament i explorar noves regions dins la improvisació. No hi ha camins pre-establerts, només risc i respecte.

Roger Santacana (Barcelona,1995) va estudiar percussió clàssica i també piano jazz amb Jordi González al Conservatori de Música de Manresa. Graduat en Piano Jazz per l’ESMUC, ha actuat en formacions i amb artistes reconeguts com Perico Sambeat, Jean Toussaint, Stephen Keogh, Joan Sanmartí o Eladio Reinón.

Oriol Vallès (Terrassa, 1993) obté Matrícula d’Honor en acabar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna a l’ESMUC, el 2015. Durant la seva trajectòria ha actuat amb músics de renom tant internacionals com Vicent Hering i Jesse Davis, com nacionals: Lluc Casares, Joan Casares, Xavier Hinojosa, Joan Monné o Nono Fernández, entre d’altres.

Preu: 

6€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
Xavier Chavarria, musicòleg, periodista i crític musical.
Del 28 de març a l'11 d'abril
Tarragona
Jérômme Frayssinet Gipsy Swing Trio
Dissabte 30 de març, 22h
Maldà
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Diumenge 5 de maig, 18h
Figueres
Musi-Cata Solidària, Montblanc, 2019
Dissabte 13 de juliol
Montblanc
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Black Music per als més menuts
Diumenge 7 d'abril, 16:30 i 18h
Tàrrega