AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 24 de febrer, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Del celler a la taula, amb història

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 25 de maig, 10h
Avinyó
Fira del Tap de Suro a Cassà de la Selva, 2019
Del 31 de maig al 2 de juny
Cassà de la Selva
Tragèdia al call
Diumenge 2 de juny, 10:30h
Tàrrega
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dilluns 10 de juny, 10h
Barcelona
Parc Neolític de la Draga, La Draga, Banyoles
De l'1 al 30 de juny
Banyoles
Cinema i emocions
Diumenge 9 de juny, 12h
Lleida
Dimarts 28 de maig, 20h
Vilafranca del Penedès