AGENDA
Menjar i beure
Celler Cooperatiu d'Artés
2019
Diumenge 24 de febrer, 11h
  • Artés
Celler Cooperatiu

Del celler a la taula, amb història

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.

L'àpat consta de:
- Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
- Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
- Postres
- Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius.

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Visita comentada a l'exposició 'Robert Capa en Color'
Del 23 de febrer al 21 de juliol
Tarragona
Tragèdia al call
Diumenge 7 d'abril, 10:30h
Tàrrega
Tres cadires
Dimecres 20 de març, 20h
Lleida
Cinema i emocions
Diumenge 24 de març, 12h
Lleida
“Se’n parlave... i n’hi havie. Bruixeria a les terres de Ponent i Pirineu”
Dissabte 23 de març, 18h
La Seu d'Urgell
Beat Voices
Divendres 5 d'abril, 21h
Artés
Tast de ratafia amb maridatge de productes de la terra
Dissabte 23 de març, 11h
Riudarenes