AGENDA
Arts
Ars Viva Jordi Miralpeix
2019
Del 22 de febrer al 331 de març
  • Manresa
Basílica de Santa Maria de la Seu

Instal·lació Ars Viva de Jordi Miralpeix

La mostra d’art contemporani Ars Viva, és un projecte conjunt de la Basílica Santa Maria del Mar de Barcelona, L’Albergueria de Vic (centre de difusió cultural del Bisbat de Vic) i l’Espai O_Lumen que té com a objectiu promoure la trobada, el diàleg i la interpel·lació per mitjà d’obres d’art contemporani en esglésies i altres espais adequats. Ars Viva cerca educar la sensibilitat a partir de llenguatges artístics contemporanis vinculant-los al sentit de l’ésser humà, a les preguntes sobre el seu futur i a la seva dimensió espiritual cristiana.

L’obra escollida per aquest projecte itinerant es titula 'AP_NR8874OA' i és de l’artista Irim.lux (àlies de Jordi Miralpeix). Es tracta d’un mural de pintura i set pedres pintades, totes elles amb colors molt vius, que interpel·la l’espectador a connectar i pensar en l’art en diàleg amb l’espai sagrat.

'AP_NR8874OA' es va presentar el passat 29 d’octubre de 2018 a Santa Maria del Mar de Barcelona i després d'estar exposada a la Seu, viatjarà fins a l’espai O Lumen de Madrid.

Aquesta acció és un primer apropament entre les basíliques de Santa Maria del Mar i la Seu, ambdós equipaments obra de Berenguer de Montagut. Després d’aquesta primera acció es preveu treballar conjuntament per promoure la figura del seu arquitecte i el gòtic català.

Més informació: 

Et pot interessar

Compartint famílies
Dimarts 19 de març, 16:30h i 21h
Manresa
Exposició 'Sales gueules' d'Ato
De l'1 al 31 de març
Reus
Exposició 'Les coneixes?' a Torredembarra, 2019
Del 5 al 22 de març
Torredembarra
Deesses del món
Del 7 de març al 30 d'abril
Lleida
Exposició 'Convivència' al Centre Cultural Jujol, Els Pallaressos
De l'1 al 31 de març
Els Pallaresos
Rosa Siré
Del 9 de març al 4 d'abril
Lleida