AGENDA
Arts
Ars Viva Jordi Miralpeix
2019
Del 22 de febrer al 31 de març
  • Manresa
Basílica de Santa Maria de la Seu

Instal·lació Ars Viva de Jordi Miralpeix

La mostra d’art contemporani Ars Viva, és un projecte conjunt de la Basílica Santa Maria del Mar de Barcelona, L’Albergueria de Vic (centre de difusió cultural del Bisbat de Vic) i l’Espai O_Lumen que té com a objectiu promoure la trobada, el diàleg i la interpel·lació per mitjà d’obres d’art contemporani en esglésies i altres espais adequats. Ars Viva cerca educar la sensibilitat a partir de llenguatges artístics contemporanis vinculant-los al sentit de l’ésser humà, a les preguntes sobre el seu futur i a la seva dimensió espiritual cristiana.

L’obra escollida per aquest projecte itinerant es titula 'AP_NR8874OA' i és de l’artista Irim.lux (àlies de Jordi Miralpeix). Es tracta d’un mural de pintura i set pedres pintades, totes elles amb colors molt vius, que interpel·la l’espectador a connectar i pensar en l’art en diàleg amb l’espai sagrat.

'AP_NR8874OA' es va presentar el passat 29 d’octubre de 2018 a Santa Maria del Mar de Barcelona i després d'estar exposada a la Seu, viatjarà fins a l’espai O Lumen de Madrid.

Aquesta acció és un primer apropament entre les basíliques de Santa Maria del Mar i la Seu, ambdós equipaments obra de Berenguer de Montagut. Després d’aquesta primera acció es preveu treballar conjuntament per promoure la figura del seu arquitecte i el gòtic català.

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'Art you talking to me?'
Del 8 de maig al 8 de juny
Tarragona
Exposició 'Kamishabi il·lustrat'
Del 3 de maig a l'1 de juny
Tarragona
Exposició 'Els Catalans de Paris'
Del 4 de maig al 27 de juny
Girona
1939
Del 4 d'abril al 26 de maig
Manresa
Ametller
Del 30 de març al 30 de juny
Cervera
Exposició de Josep Bahima a Almacelles, 2019
Del 30 d maig al 31 de juliol
Almacelles
Maria Vernet
Del 26 d'abril al 16 de juny
Vilafranca del Penedès