AGENDA
Fires i festes
Festa dels Romeus
2020
Dies 25 i 26 de gener
  • Monistrol de Montserrat
En tot el municipi

Festa dels Romeus

En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Sebastià, tindrà lloc la 8a edició de la Festa dels Romeus, una festa en la que hi participa tot el poble, ambientada en l’època renaixentista en que la pesta va fer estralls arreu.

Malgrat la seva curta vida, Romeus ha donat un toc diferenciador dins aquest tipus de propostes, les representacions que es van desgranant estan estretament lligades a la realitat històrica del poble, això, dins un embolcall idoni: els seus carrers, la implicació dels participants i el respecte històric, li han donat un lloc entre les festes històriques.

En aquesta ocasió, s'introdueixen dues noves escenes 'Les meuques del bordell' i 'Els joves de la discòrdia', que representarà una baralla entre pobres i rics. Altres representacions canvien i incorporen nous elements històrics, tant de contingut com d'escenografia.

D'altra banda el Miracle, que tanca les representacions del dissabte, incorpora una nova escena amb un enfrontament entre l'església i el poble i, davant l'èxit que té cada any, es faran dos passis. També hi haurà un nou espectacle de cloenda, el diumenge a la tarda, que tindrà com a eix argumental la tràgica història d'amor entre una jove noble de la vila i el seu amant.

Programa: 

Consultar aquí: dissabte i diumenge

Més informació: 

Et pot interessar

Festa de la Llum
Del 14 de febrer al 8 de març
Manresa
Carnaval Avinyó
Del 27 de febrer a l'1 de març
Avinyó
Celler Abadal
Dissabte 29 de febrer, 10h
Avinyó
tines vi
Dissabte 28 de març, 10h
El Pont de Vilomara i Rocafort
Nits de Joc al CAE
Dijous de febrer, 21:30h
Manresa
Xiula
Dissabte 29 de febrer, 17h
Sant Fruitós de Bages