Activa't
,
2021
Dimarts 8 de juny, 19h
Espai Plana de l'Om
Manresa

Pessics de Vida amb Jordi Borràs

El fotoperiodista Jordi Borràs és el convidat de l'entrevista del cicle Pessics de Vida, que organitzen conjuntament la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Centre Cultural el Casino. Conversarà amb la periodista de Nació Manresa, Aina Font i Torra.

Borràs és il·lustrador de formació i fotoperiodista autodidacta per vocació. Des de fa uns anys és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. En l’àmbit del fotoperiodisme s’especialitza en qüestions socials, amb un interès especial p els moviments nacionals i d'ultradreta que actuen tant a Catalunya com arreu d’Europa, un fet que l’ha dut a endinsar-me en l’àmbit de la premsa escrita.

Actualment treballa com a reporter gràfic freelance col·laborant en diferents mitjans catalans com El Món, La Mira -on desenvolupa les funcions de cap de fotografia- o la revista basca Argia, entre d’altres. Al llarg dels anys ha col·laborat en mitjans de comunicació com La Directa, Nació Digital, Crític, la revista El Temps, el diari Ara, Berria, RAC1 o l’Agència Catalana de Notícies.

Arran de la situació excepcional que vivim, es farà combinant l’entrada presencial i de visionat de l’acte en directe per Internet a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Manresa.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Per accedir-hi presencialment, és imprescindible la reserva prèvia aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1