Activa't
,
2021
Dimecres 27 de gener, 19h
Espai Plana de l'Om
Manresa

Pessics de Vida amb Jordi Valls

L’actual director general de Mercabarna, Jordi Valls, és el convidat de la primera entrevista del cicle Pessics de Vida, que organitzen conjuntament la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Centre Cultural el Casino. L’exalcalde de Manresa conversarà amb el periodista Xavier Domènech, que ha estat durant anys director adjunt de Regió7.

Jordi Valls és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professionalment ha treballat en els sectors públic i privat i la vida l’ha portat a viure al Regne Unit, Xile i Mèxic. Actualment viu entre Manresa i Vilanova i la Geltrú i és el director general de Mercabarna, el polígon alimentari de Barcelona.  Va ser alcalde de Manresa (1995-2006), conseller de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya (2006), president de l’Autoritat Portuària de Barcelona (2007-2011) i director general del Grupo Suez a Llatinoamèrica (2011-2020).  Li agrada caminar, llegir i escoltar música especialment el jazz.

Arran de la situació excepcional que vivim, es farà combinant l’entrada presencial i de visionat de l’acte en directe per Internet a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Manresa.

Preu: 

Accés gratuït

Inscripcions: 

Per accedir-hi presencialment, és imprescindible la reserva prèvia aquí (enllaç)

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar