Arts
,
2022
Del 23 de juliol al 30 de setembre
Plaça de l'Ajuntament
Avià

Exposició 'Seny i rauxa'

Setena edició del projecte artístic AviArt, creat per l’Ajuntament d’Avià i el Konvent.

Enguany posa en valor el paper de les entitats i associacions del poble a través d’una exposició de fotografies de Lucía Herrero, que pretén fer-los un merescut homenatge després de dos anys sense massa activitat a causa de la pandèmia de la covid-19.

L’objectiu del projecte és mostrar les activitats d’oci i lleure de la gent d’Avià d’una forma artística. El resultat ha estat l’elaboració de desenes de fotografies que l’artista ha fet particularment a cada entitat durant diferents dies i caps de setmana del mes de juny. Un dels elements a destacar és que no són fotografies convencionals de grup. Les entitats i associacions del poble van ser citades a diferents indrets del poble i se’ls hi van realitzar fotografies i vídeos en un escenari i elements no habituals.

En total han participat en el projecte 15 entitats del poble. Aquestes entitats han estat el Grup d’Havaneres Sac i Ganxo, la Correnotes Band, el Grup d’Esplai d’Avià, el Centre d’Estudis d’Avià, el Casal de la Gent Gran, el Motor Clàssic d’Avià, la Societat de Caçadors d’Avià, el Grup de Caramelles, el Cop de Pedal, la Penya Blaugrana, la Comissió del Segar i Batre, la Unió Esportiva Avià i l’Agrupació Teatral Avianesa.

Inauguració: 

Dissabte 23 de juliol, a les 19:30h

Comissariada per: 

Rosa Cerarols

Més informació: 

  • imatge de control 1per1