Família
,
2022

L'enigma de les joies del Monestir

L'enigma de les joies del Monestir, una activitat que, pensada per a realitzar en família, amb amics, o en parella, convida a trobar pistes i proves per aconseguir resoldre l'enigma de les joies. A banda de viure una tarda d'estiu divertida permetrà als i les participants descobrir els diferents espais del monestir, però en unes circumstàncies poc habituals.

Cal portar dispositiu mòbil ja que l'activitat implica lectura de codis QR (Wifi al monestir)

El recorregut no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Inclou copa de cava al finalitzar.

Durada: 90 minuts

Horari: 

Divendres i dissabte: 19h 

Sinopsi: 

Hi ha hagut un robatori al monestir. Ens ajudeu a resoldre'l?

Estiu de 1910. Al monestir hi ha prevista una recepció que ha organitzat la Sra. Elisa Carbó, la mare del pintor Ramon Casas. Són les 7 de la tarda. Tot està llest i només li falta posar-se les joies. Però el joier és buit. Un robatori com aquest no pot quedar impune! 

La Sra. Elisa Carbó fa avisar els més prestigiosos inspectors de policia. Cal resoldre el cas en un temps rècord, abans que el lladre surti del monestir amb les joies.

Inspirada en un famós joc de taula l'activitat farà que els participants es posin a la pell dels policies encarregats de resoldre el robatori. Tots els ulls apunten a algú del servei com a culpable. Però, quin dels 8 criats que treballen al monestir pot haver comès el delicte? I on ha amagat les joies?

Preu: 

 

15€ general | 7€ infants
Compra entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Món Sant Benet

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1