Jump to navigation
Divendres 29 de març, 11:30h
Dies 29 i 30 de març, 10h
Dissabte 30 de març, 11h
Del 28 al 30 de març
Dies 26 i 30 de març, 12h
Dissabte 30 de març, 17h
Del 23 al 31 de març
Del 25 al 31 de març
A les neveres de totes les cases s’hi troben sobres de menjar i sovint no sabem què fer-ne. En aquest taller descobrirem tècniques i recursos per treure’n profit i elaborarem unes saboroses receptes. Bon profit ben aprofitat!
Us atreviu a fer unes crestes? Una recepta deliciosa on es pot aprofitar gairebé qualsevol tipus de sobra i que a més ens pot servir per introduir les verdures als més petits de la casa. Tot això sense oblidar els patés vegetals que podem fer al gust de cada infant. I per postres púding de taronja!
Una proposta de cuina participativa per introduir els més petits en l’alimentació saludable i sostenible.
Dissabte i diumenge: de 12 a 13:30h
8,5€ nen | 4€ adult Comprar entrada aquí (enllaç)
Web Món Sant Benet