Jump to navigation
Diumenge 17 de novembre
Dissabte 23 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
Dies 22, 23 i 24 de novembre
Dissabte 30 de novembre
De l'1 al 30 de novembre
Del 22 de novembre a l'1 de desembre
Dies 30 de novembre i 1 de desembre
Visita 'Del celler a la taula - amb encant', una experiència que consta d'una visita guiada al Celler El Molí amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Cal Miliu de Rajadell. Una excel·lent combinació.
L'àpat consta de: · Degustació dels plats més representatius · Segon a escollir · Postre fet a casa a escollir · Vi del celler Collbaix, el Molí. DO Pla de Bages · Cafè i carquinyolis
*L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre. *També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Disponibilitat: Dissabtes a les 11h, sempre que hi hagi un grup mínim. Les visites al celler són a les 11h. Per a grups, demaneu disponibilitat per altres dies i hores.
56,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 3 dies d'antelació. Mínim per reserva: 2 persones
Bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Collbaix Celler el Molí Web Restaurant Cal Miliu