Menjar i beure
,
2022
Dissabte 19 de febrer, 11:30h
Celler Grau
Castellfollit del Boix

Visita 'Del celler a la taula - amb tradició'

La família Grau elabora vi des de fa generacions, i situats a Maians a 600 metres d’altitud i a peus de Montserrat, podreu combinar la visita al seu celler amb un àpat tradicional al restaurant ca l'Andorrà.

Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Grau de Maians amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant ca l'Andorrà de Castellfollit del Boix, on podreu comprovar perquè són tant famosos els seus peus de porc a la brasa acompanyats amb les mongetes de Castellfollit.

L'àpat consta de:
· Entrants degustació ca l'Andorrà: amanida, esqueixada, escalivada, embotit, patata mascarada... (una mica de cada cosa i segons temporada)
· Peus de Porc a la brasa amb mongetes de Castellfollit del Boix o una altra carn a la brasa amb guarnició
· Assortit de postres
· Vi DO Pla de Bages
· Cafès

Programa: 

Disponibilitat: Dissabtes i diumenges.
Les visites al celler són al matí.
L'àpat al restaurant és al migdia.
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.

Preu: 

39,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Inscripcions: 

Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Els nens fins a 14 anys no paguen la visita al celler.

Organitza: 

bagesterradevins

Més informació: