Jump to navigation
Dissabte 25 de març, 10h
Dies 12 i 26 de març
Diumenge 26 de març, 11h
Del 10 al 26 de març
Del 24 de febrer al 26 de març
Diumenge 26 de març
Del 10 al 31 de març
Dissabte 1 d'abril
Visita al Celler Grau i Grau, amb producció ecològica, de la família Grau, que començà el conreu de la vinya l'any 1885 en la plena esplendor de la vinya i el vi a la comarca del Bages.
Situat al poble de Maians, terme municipal de Castellfollit del Boix, el celler va ser construït just al costat de les ruïnes de l’antic Castell de Maians Vell, una edificació romànica llombarda construïda abans de l’any 924. Degut a la seva altitud de 600 metres i el fet d’estar situat enmig de formacions muntanyoses mítiques com Montserrat i la serra de Castelltallat, gaudeix d’una climatologia totalment diferent de la resta de cellers de la DO Pla de Bages.
Conreen 20 hectàrees de vinya jove i han recuperat varietats autòctones com el picapoll, sumoll o el mandó. És el celler més al sud de la DO Pla de Bages, a cavall de la comarca del Bages i l’Anoia.
La visita inclou: - Visita a les vinyes - Visita guiada al celler i a la sala d'envelliment - Dues degustacions a escollir - Una ampolla d'obsequi
*Durada d'unes 2 hores.
Disponibilitat de dijous a diumenge.
Visita + 1 ampolla: 15€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal realitzar reserva prèvia amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 10 persones
bagesterradevins
Web Bagesterradevins Web Celler Grau i Grau