Jump to navigation
Divendres 9 de juny, 20h
Dissabte 10 de juny, 10h
Dissabte 10 de juny, 11h
Dissabte 17 de juny, 11h
Dissabte 17 de juny, 18:30h
Diumenge 18 de juny, 09:30h
Diumenge 18 de juny, 11h
Del 2 al 18 de juny
Visita 'Del celler a la taula - amb història', una experiència que consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història del Celler Cooperatiu d'Artés, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Kursaal Espai Gastronòmic a Manresa.
L'àpat consta de: · Primer a escollir de primers plats suggerits de temporada · Segon a escollir de segons plats suggerits de temporada · Postres · 2 copes de Vi DO Pla de Bages *No s'inclouen cafès ni digestius
Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages. Aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
Disponibilitat: De dilluns a diumenge. Les visites al celler poden ser tant al matí com a la tarda. L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre. També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
46,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Celler Cooperatiu Artium