Jump to navigation
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
La família Grau elabora vi des de fa generacions, i situats a Maians a 600 metres d’altitud i a peus de Montserrat, podreu combinar la visita al seu celler amb un àpat tradicional al restaurant ca l'Andorrà.
Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Grau de Maians amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant ca l'Andorrà de Castellfollit del Boix, on podreu comprovar perquè són tant famosos els seus peus de porc a la brasa acompanyats amb les mongetes de Castellfollit.
L'àpat consta de: · Entrants degustació ca l'Andorrà: amanida, esqueixada, escalivada, embotit, patata mascarada... (una mica de cada cosa i segons temporada) · Peus de Porc a la brasa amb mongetes de Castellfollit del Boix o una altra carn a la brasa amb guarnició · Assortit de postres · Vi DO Pla de Bages · Cafès
Disponibilitat: Dissabtes i diumenges. Les visites al celler són al matí. L'àpat al restaurant és al migdia. També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
39,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
bagesterradevins
Web bagesterradevins