Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Després de la bona acollida en les dues primeres edicions del VadeFoodies, que van atreure uns 4.000 visitants respectivament, el festival de tendències gastronòmiques d’Igualada afronta el seu tercer any amb el repte de la consolidació.
En aquesta edició l’associació que dóna nom al certamen ha triat el fil argumental de 'Rodaplats' com a eix del festival, i els seus objectius principals són, d’un banda, reivindicar i donar a conèixer l’excel·lent gastronomia que es fa a casa nostra, i, d’altra banda, mostrar les millors tendències culinàries d’arreu del món perquè, sense necessitat de moure’s de casa, els visitants del VadeFoodies puguin fer un tomb pels plats de mig món. Les dualitats i pluralitats de la gastronomia protagonitzen les temàtiques d’enguany: cuina de proximitat vs cuina del món, cuina tradicional vs cuina innovadora, menjar natural vs menjar processat, alimentació vegana vs dieta paleolítica, funcionalitat vs estètica.
PROGRAMADivendres 16 de juny 19:30h | Auditori Nutrició i esport Xerrada i Showcooking, a càrrec d'Àstrid Barqué i Laura Orgué
20:00h | La Sínia Gastronomia Mexicana Xerrada i Showcooking, a càrrec d'Anna Goycoolea, Juan Carlos Valladares i Christoffer Drummer
20:00h | Sala de les encavallades Terra de ceps i vins d'argila Taula rodona i tast de vins, a càrrec de Joan Gómez Pallarès, Carles Llach, Josep Queralt, Toni Carbó i Eduard Pié Preu activitat: 15€
Dissabte 17 de juny D'11 a 14h | Adoberia Bella Biz Experiences. Cicle de ponències sobre l'emprenedoria
11:00h | Sala d'actes de l'Adoberia Bella El Des-parament de la taula Taula rodona sobre la influència del disseny en el parament de la taula A càrrec d'Anna Roquero, Albert Marimon, Carles Carol i Rosa Cortiella Acte amb la col·laboració de Disseny Marked
12:00h | Auditori Xerrada i Showcooking: Cuina natural i crudivegana per a cada dia A càrrec de Zaraida Fernández i Marta Martínez
13:30h | Sala de maquinària antiga Reaprofitament alimentari Xerrada a càrrec de Sílvia Anton
18:30h | La Sínia Taller de Cocteleria, a càrrec de Damià Mulà
19:00h | Sala de maquinària antiga El futur de la cuina a Igualada Taula rodona moderada per Pere Castells amb David Andrés, Joan Boix i Manel Pla
19:30h | Auditori Pastisseria, de la tradició a la modernitat Xerrada i Showcooking, a càrrec de Miquel Guarro, Josep Maria Guasch i Olivier Fernandez
20:30h | La Sínia A 4 mans Showcooking, a càrrec de David Andrés
Inscripcions, aquí.