Menjar i beure
,
2017
Dies 16 i 17 de juny
Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Igualada

3r VadeFoodies

Després de la bona acollida en les dues primeres edicions del VadeFoodies, que van atreure uns 4.000 visitants respectivament, el festival de tendències gastronòmiques d’Igualada afronta el seu tercer any amb el repte de la consolidació.

En aquesta edició l’associació que dóna nom al certamen ha triat el fil argumental de 'Rodaplats' com a eix del festival, i els seus objectius principals són, d’un banda, reivindicar i donar a conèixer l’excel·lent gastronomia que es fa a casa nostra, i, d’altra banda, mostrar les millors tendències culinàries d’arreu del món perquè, sense necessitat de moure’s de casa, els visitants del VadeFoodies puguin fer un tomb pels plats de mig món. Les dualitats i pluralitats de la gastronomia protagonitzen les temàtiques d’enguany: cuina de proximitat vs cuina del món, cuina tradicional vs cuina innovadora, menjar natural vs menjar processat, alimentació vegana vs dieta paleolítica, funcionalitat vs estètica.

PROGRAMA
Divendres 16 de juny
19:30h | Auditori
Nutrició i esport
Xerrada i Showcooking, a càrrec d'Àstrid Barqué i Laura Orgué

20:00h | La Sínia
Gastronomia Mexicana
Xerrada i Showcooking, a càrrec d'Anna Goycoolea, Juan Carlos Valladares i Christoffer Drummer

20:00h | Sala de les encavallades
Terra de ceps i vins d'argila
Taula rodona i tast de vins, a càrrec de Joan Gómez Pallarès, Carles Llach, Josep Queralt, Toni Carbó i Eduard Pié
Preu activitat: 15€

Dissabte 17 de juny
D'11 a 14h | Adoberia Bella
Biz Experiences. Cicle de ponències sobre l'emprenedoria

11:00h | Sala d'actes de l'Adoberia Bella
El Des-parament de la taula
Taula rodona sobre la influència del disseny en el parament de la taula
A càrrec d'Anna Roquero, Albert Marimon, Carles Carol i Rosa Cortiella
Acte amb la col·laboració de Disseny Marked

12:00h | Auditori
Xerrada i Showcooking: Cuina natural i crudivegana per a cada dia
A càrrec de Zaraida Fernández i Marta Martínez

13:30h | Sala de maquinària antiga
Reaprofitament alimentari
Xerrada a càrrec de Sílvia Anton

18:30h | La Sínia
Taller de Cocteleria, a càrrec de Damià Mulà

19:00h | Sala de maquinària antiga
El futur de la cuina a Igualada
Taula rodona moderada per Pere Castells amb David Andrés, Joan Boix i Manel Pla

19:30h | Auditori
Pastisseria, de la tradició a la modernitat
Xerrada i Showcooking, a càrrec de Miquel Guarro, Josep Maria Guasch i Olivier Fernandez

20:30h | La Sínia
A 4 mans
Showcooking, a càrrec de David Andrés

Inscripcions, aquí.