AGENDA
Música
Get Free amb Stylo G + Puxi + Markus Wolf + Randy
2016
Divendres 20 de maig, 01h
  • Manresa
Sala Stroika

Get Free amb Stylo G + Puxi + Markus Wolf + Randy

Stylo G (UK) - Stylo G ha estat involucrat en l'escena underground del Regne Unit des de l'edat de 15 anys quan es va traslladar al Regne Unit des de la ciutat espanyola, Jamaica. Fill del llegendari artista de dancehall verí Chang, Stylo va decidir seguir els passos del seu pare, fent-se un espai a l'escena quan al Regne Unit el grime estava en el seu punt més alt.
Al 2004 es va llançar 'My Yout' amb Kid Ice i Sickman i en 2008 va guanyar 'cançó de l'any' dels premis de Crystal Blue per jamaicans a Gran Bretanya. Des de llavors, ha desenvolupat el pont entre el Regne Unit del hip-hop i eldancehall produccint temes com; 'Líder', 'Blackberry' i 'Swagga Dem'.
El 2011 va ser un any explosiu per Stylo G amb el llançament d'èxit underground 'Call meu a Yardie' que va suposar el llançament de l'artista internacionalment, en llocs tan llunyans com el Japó i els EUA . Stylo porta a terme a la BBC Ràdio 1 el programa Live Lounge amb Trevor Nelson i és un intèrpret habitual de Rinse FM DJ equip / promotors de The Heatwave.
En 2016 va començar a viatjar per tot Europa i Japó i està treballant activament en el seu àlbum debut programat per a la seva estrena a principis de 2017.

Dj Puxi - Des de Sallent i amb 43 projectes entre mans, Puxi es llença definitivament a obrir els tresors del seu home studio. El productor d'electrònica, dj de Kòdul, saxofonista de la banda A la Big Bom Band i resident de la sala Stroika ens presentarà una sessió infectada de Moombahton, Trap, Reggae, Dancehall, Hip Hop i Drum & Bass amb produccions pròpies que farà que els subs de l'Stroika tremolin com mai.
Escolta 'Legends · Puxi Remix'. A partir de l'acappela original de la cançó homònima de Yellow Claw, Puxi pareix un remix en clau tropical bass i signa una nova instrumental d'alçada, gordíssima i encarat a posar del revés qualsevol pista de ball!

Markus Wolf - Alter ego de Dj Shakur, el més boig dels residents de la casa, sota el pseudònim de Markus Wolf promet festa i més festa en forma de Tropical Bass, Moombahton, Dance Hall, Trap i Hip Hop.

Dj Randy - Resident a Manresa, Dj Randy comença a punxar influit pel so underground de les "free party" (festes rave) que es feien a Catalunya fa ja uns anys. En poc temps va guanyar-se un lloc en l'escena actuant en els millors clubs amb bastanta freqüència. En tot aquest temps ha punxat tota varietat d'estils musicals sense tallar-se un pel: mescles dinàmiques, dobledrops, mashups i scratch és el que podreu escoltar quan aquest soundbwoy sigui als plats. En aquesta ocasió ens ha preparat un set ple dels millors temes de trap, moombahton, drum and bass, dubstep i dancehall.

Preu: 10€ anticipada / 12€ taquilla
Pots comprar l'etrada anticipada a Cal Manel, Itaca, Sibelius, Solans i aquí.

Et pot interessar

Aida Oset
Divendres 17 de gener, 20:30h
Manresa
Llumplugged
Del 10 al 31 de gener
Manresa
Natsuko Sugao Group
Divendres 14 de febrer, 20:30h
Manresa
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de gener, 11h
Manresa
Sant Sebastià
Del 17 de gener al 2 de febrer
Súria
Crisjoies
Del 13 de desembre al 31 de gener de 2020
Manresa
'ElsPastorets', Balsareny
Del 25 de desembre al 12 de gener del 2020
Balsareny
Joan Villaplana
Del 13 de desembre al 26 de gener de 2020
Manresa