Fires i festes
,
2016
Diumenge 11 de març, 21h
Castelladral
Navàs

Sopar de Vinya i Cantada de Corrandes

Sopar de Vinya i Cantada de Corrandes a Castelladral
El sopar es farà al Restaurant de l'Alberg de Castelladral el divendres, 11 de març. A l’Alberg de Castelladral es farà una nova edició del Sopar de Vinya, que vol recordar els àpats que feien els vinyaires al tros, acompanyat dels vins que van quedar finalistes de la tria del Maridatge.
El cuiner de l’Alberg de Castelladral, Quim Miró, ha preparat sis plats pel Sopar de Vinya: amanida de magrana i formatge Idiazabal; sopa freda de pèsols; patates emmascarades amb rosta; coca de recapte amb arengada; cassola de tros de conill i cargols, i de postres pastissets de crema i raïm.
Els vins que acompanyaran aquest àpat popular són: un blanc (macabeu, pansera fermentació fred manual) de la Vinya del Cresenci que ara porta Roger Subirana, un negre (cabernet - pansera) de les vinyes del Mujal de Joan Izquierdo, un rosat de garnatxa del celler de l’Abellar de Dalt, de Josep Batlló i Lluís Puig, i un vi dolç de la parra que té la Montserrat Valls al seu hort. Els actes del Sopar de Vinya s’emmarquen en la Festa de l’Arrossada de Castelladral, que es farà diumenge dia 13 de març, organitzada per l’AAVV d’Amics i Veïns de Castelladral.

Preu: 18€
Les reserves es poden fer directament a l’Alberg de Castelladral, Tel. 93 8695311, a l’OAC de l’Ajuntament de Navàs, 93 8390022, o al correu: oac@navas.cat.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1