AGENDA
Activa't
Jocs en català, CAE
2015
Dissabte 14 de novembre, 17h
  • Manresa
CAE - Espai Plana de l'Om

Taller 'Juga en català'

Dins la campanya 'I tu, jugues en Català?', es farà la presentació de jocs de taula i joguines en català. Un taller per a tota la família!

Trobar jocs de taula editats en català ja no és una missió impossible. Carcassonne, Dino Race, Story Telling, Fila Filo, 1, 2, 3... pica paret, Tebes, Scrabble, Guspira o Manresa 1724 són alguns dels jocs de taula que -alguns darrerament i d’altres ja fa mes temps- s’han editat totalment en català o que incorporen el català a les seves instruccions.

El CAE i el CNL Montserrat volen donar a conèixer alguns d’aquests jocs dins l’activitat Juga en català. Les persones que els vulguin veure o que vulguin aprendre a jugar-hi ho podran fer aquest dissabte, 14 de novembre, de 5 a 8 de la tarda, a l’espai Plana de l’Om. Al llarg de la tarda, membres del Club del Joc del CAE, del CNL, del Club Scrabble Manresa i alguns dels creadors d’aquests jocs els ensenyaran al públic participant. A més a més de potenciar el joc i els jocs de taula –un dels objectius del CAE-, Juga en català també té com a finalitat que en propera carta als reis mags hi tinguin presència jocs de taula editats en català. L’activitat és gratuïtat sense cap tipus d’inscripció prèvia.

Juga en Català forma part de la campanya 'I tu, jugues en Català?' que impulsa el Centre de Normalització Lingüística Montserrat i de la programació de la V Setmana dels drets dels infants de Manresa. Està organitzat pel Cae i el CNL Montserrat i compta amb la col·laboració de 2 de Piques, Abacus, Club Scrabble Manresa, Devir, Guspira, Imaginarium, Joguiba, Joguines Valls, PllD i Viravi.

Organitza: El CAE - Club del Joc i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

Et pot interessar

Natsuko Sugao Group
Divendres 14 de febrer, 20:30h
Manresa
Llumplugged
Del 10 al 31 de gener
Manresa
Festa dels Romeus
Dies 25 i 26 de gener
Monistrol de Montserrat
Ingrid Rodewald
Del 18 de gener a l'1 de març
Manresa
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de gener, 11h
Manresa
La Bohème
Dimecres 29 de gener, 20:45h
Manresa
Festa Major d'hivern de Sant Vicenç de Castellet
Del 22 al 26 de gener
Sant Vicenç de Castellet