AGENDA
Activa't
Jocs en català, CAE
2015
Dissabte 14 de novembre, 17h
  • Manresa
CAE - Espai Plana de l'Om

Taller 'Juga en català'

Dins la campanya 'I tu, jugues en Català?', es farà la presentació de jocs de taula i joguines en català. Un taller per a tota la família!

Trobar jocs de taula editats en català ja no és una missió impossible. Carcassonne, Dino Race, Story Telling, Fila Filo, 1, 2, 3... pica paret, Tebes, Scrabble, Guspira o Manresa 1724 són alguns dels jocs de taula que -alguns darrerament i d’altres ja fa mes temps- s’han editat totalment en català o que incorporen el català a les seves instruccions.

El CAE i el CNL Montserrat volen donar a conèixer alguns d’aquests jocs dins l’activitat Juga en català. Les persones que els vulguin veure o que vulguin aprendre a jugar-hi ho podran fer aquest dissabte, 14 de novembre, de 5 a 8 de la tarda, a l’espai Plana de l’Om. Al llarg de la tarda, membres del Club del Joc del CAE, del CNL, del Club Scrabble Manresa i alguns dels creadors d’aquests jocs els ensenyaran al públic participant. A més a més de potenciar el joc i els jocs de taula –un dels objectius del CAE-, Juga en català també té com a finalitat que en propera carta als reis mags hi tinguin presència jocs de taula editats en català. L’activitat és gratuïtat sense cap tipus d’inscripció prèvia.

Juga en Català forma part de la campanya 'I tu, jugues en Català?' que impulsa el Centre de Normalització Lingüística Montserrat i de la programació de la V Setmana dels drets dels infants de Manresa. Està organitzat pel Cae i el CNL Montserrat i compta amb la col·laboració de 2 de Piques, Abacus, Club Scrabble Manresa, Devir, Guspira, Imaginarium, Joguiba, Joguines Valls, PllD i Viravi.

Organitza: El CAE - Club del Joc i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

Et pot interessar

Nits de Joc al CAE
Dijous d'octubre, 21:30h
Manresa
Visita amb tast al celler Abadal
Dies 21 i 22 de setembre, 12h
Avinyó
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de setembre
Manresa
Con el viento
Dijous 31 d'octubre, 20h
Manresa
II Exposició PlayMobil a Manresa
Del 20 al 22 de setembre
Manresa
Fira Mediterrània
Del 10 al 13 d'octubre
Manresa
Festa de la Verema del Bages
Del 3 al 6 d'octubre
Artés
Exposició 'Alfred Figueras. 120 aniversari'
Del 29 d'agost al 27 d'octubre
Manresa