Jump to navigation
Ma mare es va liar a la cuina per portar-vos esta recepta tan tradicional per Nadal de la cuina catalana. A cada casa, s’afegeixen o es treuen ingredients per fer-la al gust de tothom. La carn que es bull per fer el caldo, la podeu menjar per acompanyar la sopa, o bé guardar-la per fer canelons un altre dia. El secret és fer el brou amb temps, per aconseguir un plat contundent per als dies de fred, no només per Nadal.
Ingredients per a l’escudella:
Ingredients per a la pilota:
Ingredients per a les pilotetes:
Ingredients per a la sopa:
Elaboració:
Que aprofite!
Texte i fotos: Bajoqueta i sa mareRecepta sense gluten >> aquíRecepta adaptada d’aquesta >> ESCUDELLA I CARN D’OLLA del blog ROBA BRUTA
Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.