Jump to navigation
Los panellets són lo postre que se minja per Tots Sants, la festa per recordar als que han marxat. Normalment se preparen per a la Castanyada (la nit del 31 d’octubre) i fan d’acompanyament a les castanyes torrades i als moniatos rustits. A cada casa els fan d’una manera, jo els faig amb pataca bullida, però hi ha gent que els fa amb moniato. Per decorar-los es poden posar pinyons que és lo clàssic, però cada cop es van fent de més gustos i de diferents formes. Això al gust de cadascú.
PANELLETS
> Ingredients marsapà (70 unitats):
> Ingredients decoració:
> Elaboració del marsapà:
> Elaboració dels panellets decorats:
Que aprofite!
Font recepta: Bajoqueta Foto: Jordi Aymà Si teniu qualsevol dubte sobre la recepta: lhortdebajoqueta@hotmail.com
Esta recepta m’agradaria dedicar-la a Alfred F. i a ma iaia que mos han dixat.
Mare i filla es posen juntes a la cuina. Una aportarà receptes de tota la vida i, l'altra, intentarà oferir receptes més modernes. Però totes fetes amb molt de carinyo i amb molta passió.