,
04/04/2020
Maternitat
Rentant els plats

23/30 + 15: 15 dies més

Sí, ahir ho intuïem i avui ja en tenim la certesa. Quinze dies més que se sumen als que ja teníem, irremeiablement, assumits. Quinze dies més sense sortir de casa (excepte per anar a comprar o al metge, si escau), quinze dies més sense dinars familiars, sopars amb amics o tardes al parc; quinze dies més sense poder abraçar a la gent que estimem, sense veure els companys de feina o anar a les classes de ballet que tan bé anaven per desconnectar i sentir-te activa. 

Sé que és per un bon motiu, no ho poso en dubte. Que és el millor per tots i que, fins i tot, es poden sumar més '15 dies més' als que ja sabem. Ho sé i faig tot l'esforç per acceptar-ho i portar-ho el millor possible, però això no vol dir que no sigui una situació difícil, cansada i que preocupi. Que tinguis la sensació que no s'acaba mai; que sempre sembla que ja veiem la llum, però que no arriba; que cada dia sembli el mateix que l'anterior i que tinguis moments en què tot se'f faci una muntanya. 

Dia a dia i poc a poc, quin remei. No pensar-hi gaire, crec que és el millor consell. Jugar amb els petits, entretenir-vos per a que el temps passi ràpid i cordial, compartir moments i tasques del dia a dia i, en resum, conviure amb paciència i esperança. Que tard o prompte, arribarà el dia en què aquest confinament acabarà i formarà part del passat, ple d'anècdotes i ensenyances. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.