,
13/01/2019
Maternitat
De festa amb amics

Les 20h

Quedar a partir de les 20h s'ha convertit en missió impossible. Abans de ser mare, era l'hora que més t'agradava perquè podíeu fer unes cerveses amb tranquil·litat, fer un mos si la conversa i l'ocasió ho portaven i acabar, inclús, sortint de festa improvisada - que, tots ho sabem, és quan més es xala -. Ara, les 20h són sinònim de banyera, pijama, sopar i dormir. Pots quedar abans - sempre i quan los xiquets es queden amb algú altre o no us importe tenir una conversa intermitent, constantment interrompuda i tot menys relaxada - o quedar a partir de les 21h - sempre i quan los xiquets es queden amb algú altre o no us importe trobar-vos al teu pis, conversar sense fer massa soroll (los xiquets dormen!) i, evidentment, sense massa cerveses ni festa improvisada.

Hi ha dies, però, que t'ho pots combinar i, de cop, tornes a sentir aquella llibertat de fer unes cerveses sense pressa, de xerrar de coses que no tenen res a veure en panyals, biberons i nits sense dormir, de relaxar-te i no pensar en res més que en aprofitar estes hores (valuosíssimes!) que tens per davant i que tant trobaves a faltar. Al costat de les persones que formen part de tu, que voldries vore més i escoltar millor, que sents que a vegades s'allunyen perquè heu agafat camins diferents, però per als qui, tot i que ara et sigue difícil quedar a partir de les 20h, sempre trobaràs un moment. Perquè, a més de ser mare, continues sent amiga. Perquè, a més de ser amiga, necessites seguir sent tu. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.