El teu negoci a vista de Drone

20/04/2016
www.terresdelebre.travel
Mariano Cebolla
Foto:

Hola de nou, després d’uns llargs mesos de silenci, em proposo tornar a compartir experiències, idees i consells sobre turisme, viatges i xarxes socials. Avui comparteixo amb vosaltres un vídeo, de Terres de l’Ebre, que segurament ja haureu vist.

Són imatges a vista de Drone. Ja fa un parell d’anys que el Drone va entrar de ple en el món de la imatge i la comunicació, inicialment el Drone només estava relacionat amb activitats militars, d’alt espionatge, utilitzats per la intel·ligència de les principals potencies mundials. Ara, però, el Drone és un recurs molt utilitzat per a vídeos promocionals, especialment de destinacions turístiques, edificis singulars, monuments, ciutats, platges, etc. I és que... qui no ha desitja volar mai?

Estem cansats dels vídeos a peu de terra, imatges estàtiques, ara, aquests aparells, que inclús estan a l’abast del gran consumidor, poden gravar imatges en altura, el que dona una perspectiva única i fascinant del teu producte. Com passa amb tot, el millor és confiar en empreses especialitzades, encara que puguis comprar un Drone i fer tu mateix el muntatge, funciona igual com la fotografia, tenir una bona càmera no garanteix fer bones fotos, hi ha aspectes tècnics, de llum, enfoc, etc que només saben fer funcionar els professionals.

Penseu-hi, un vídeo amb Drone li pot donar un toc molt particular a la promoció del teu negoci.

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.