Del celler a la taula - Celler el Molí Collbaix

Visita 'Del celler a la taula - amb encant', una experiència que consta d'una visita guiada al Celler El Molí amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Cal Miliu de Rajadell. Una excel·lent combinació.
L'àpat consta de:
· Degustació dels plats més representatius
· Segon a escollir
· Postre fet a casa a escollir
· Vi del celler Collbaix, el Molí. DO Pla de Bages
· Cafè i carquinyolis
*L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre.
*També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Disponibilitat: Dissabtes a les 11h, sempre que hi hagi un grup mínim.
Les visites al celler són a les 11h.
Per a grups, demaneu disponibilitat per altres dies i hores.
62,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 3 dies d'antelació.
Bagesterradevins
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.