Jump to navigation
Divendres 29 de novembre, 18:30h
29 de novembre
Del 22 al 29 de novembre
Dies 29 i 30 de novembre
Del 16 al 30 de novembre
Dissabte 30 de novembre
Del 24 de novembre a l'1 de desembre
Calaf organitza el 10 d’abril, la seva primera EcoFira. Es tracta de l’única fira dedicada al producte ecològic de la comarca de l’Anoia i de l’Alta Segarra. Es tracta d’una mostra que es vol posicionar com una referència entre els certàmens d’aquesta matèria i que pren el relleu de l’EcoFira d’Òdena, que durant els últims tres anys s’ha celebrat en aquesta població de la conca anoienca.
La proposta es convertirà en un aparador i en el punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país. La formació i la sensibilització de la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient són els motius que porten a organitzar la seva primera edició a Calaf.
Comptarà amb més de 50 estands, on s’hi podran trobar una àmplia oferta de productes i serveis relacionats amb l’ecologia, la sostenibilitat i el medi ambient, a banda d'activitats complementàries durant tot el dia i s'ha programat un cicle de conferències que detallem a continuació:
11:00h: 'Feng-Shui: Belleza, Armonia y Salud para el hogar', a càrrec de Carmen Castellanos 11:30h: 'Horts Urbans' a càrrec d'Anisia Tardà 12:00h: 'Herbodietas. Agraïts amb la terra i la seva saviesa' a càrrec de Javier Torra Lapegna 12:30h: 'Agents Rurals: al servei del medi natural' a càrrec de Sara Perarnau 13:00h: 'Canvi Climàtic: què hi podem fer des de casa' a càrrec del meteoròleg Francesc Mauri 17:00h: 'Hidratación y Nutrición Celular. Claves para la salud' a càrrec de Jesús Boj 17:30h: 'Disseny Keyline: Regeneració de Sòls' a càrrec de Manel Badia 18:00h: 'Agricultura regenerativa' a càrrec de Josep Ramon Sainz 18:30h: 'Economitzar en salut. Aigua de mar' a càrrec de Cisco Florez 19:00h: 'Les desconegudes i desaprofitades herbes de marge. Silvestres al bosc, ecològiques a l’hort, saboroses al plat' a càrrec d'Astrid van Ginkel
Més info:Article Surtdecasa: 'La primavera ens porta l'Ecofira de Calaf'