,
10/04/2016
Noves tecnologies
Drupe és una app que crea una drecera al vostre mòbil per comunicar-se ràpidament amb altres usuaris.
Foto:
Limpid Look

Drupe, una drecera al teu mòbil per contactar amb algú immediatament!

Segur que més d'una vegada us ha passat que voleu comunicar-vos amb algú ràpidament i no hi hagut manera de trobar el seu contacte. Recordeu la situació i el moment d'estrès. Intenteu desbloquejar la pantalla, busqueu la icona de l'agenda de contactes i cerqueu aquella persona...Quant per fi la trobeu, veieu, amb cara d'incredulitat que teniu 5 contactes amb el mateix nom i que cada entrada de contacte utilitza diferents canals de comunicació: Telegram, Telèfon, Whatsapp, Gmail, SMS, Messenger de Facebook... Dels nervis, oi?

Doncs hi ha una app força interessant que us pot fer estalviar tots aquests moments de nervis i estrès que haureu patit més d'una vegada. Aquesta app es diu Drupe, és totalment gratuïta i està només disponible per dispositius Android. Ep! Algun favoritisme hauran de tenir els usuaris d'Android! ;)

Si us instal·leu Drupe, l'aplicació crearà una drecera que sempre estarà disponible a la pantalla del vostre dispositiu, tant si teniu activat el bloqueig de pantalla com si no el teniu. Activant la drecera amb un simple desplaçament amb el dit, us mostrarà dos columnes. A la columna de l'esquerra hi hauran els vostres contactes. I a la columna de la dreta, totes les aplicacions de comunicació que teniu instal·lades al vostre dispositiu mòbil. Els contactes que us mostrarà Drupe, els podreu configurar amb les tres icones que teniu a dalt: tots els vostres contactes, els contactes amb qui més us comuniqueu i els contactes amb qui heu parlat les últimes hores. Per posar-vos amb contacte amb un usuari, l'únic que haureu de fer és seleccionar l'usuari, i l'haureu de desplaçar cap a la icona de l'aplicació de comunicació.

D'aplicacions de comunicació n'hi ha moltes que es poden fer servir amb Drupe:

 • Telèfon.
 • SMS.
 • WhatsApp.
 • Correu electrònic.
 • Facebook.
 • Missatge Directe de Twitter.
 • Piulada de Twitter.
 • Instagram Directe.
 • Hangouts.
 • Telegram.

A part, amb Drupe també li podreu enviar al vostre contacte:

 • Un recordatori.
 • Una posició de GPS.
 • Una entrada a l'agenda.

Una eina genial que us estalviarà molts mals de cap, no? Doncs ja podeu drupejar! ;)

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

La trilladora digital és un blog per descobrir les noves tecnologies des d'una òptica molt propera. Mitjançant aquest blog podreu descobrir ginys electrònics, aplicacions, xarxes socials i eines 2.0 que us podran ajudar o sorprendre.

31/01/2017
Digueu la veritat. Quan entreu a una bodega de barri o a una vinateria per comprar algun vi, segurament us guieu més pel disseny de l'etiqueta o pel preu de l'ampolla. És així? No passa res!
17/10/2016
Fixeu-vos amb les ofertes de feina que hi ha a qualsevol diari o web especialitzada en el tema. En la gran majoria d'anuncis, trobareu una frase que va repetint-se, que pràctiament l'heu llegida en totes les ofertes.
08/08/2016
Som al mes d'agost, mes típic de les festes majors i el mes en que comenceu a notar que la llum solar comença a minvar.
06/08/2016
Estem al mes d'agost, mes tradicional de les vacances d'estiu. Qui més no, s'agafa uns dies per desconnectar del món laboral. I per desconnectar, no cal fer viatges tan llunyans.
22/05/2016
Un dels records que més guardo de la meva infantesa és anar a casa els avis a jugar. Els meus avis paterns, vivien al costat de casa meva i només havia de travessar una porta per anar al seu terrat o a casa d'ells.
10/04/2016
Segur que més d'una vegada us ha passat que voleu comunicar-vos amb algú ràpidament i no hi hagut manera de trobar el seu contacte. Recordeu la situació i el moment d'estrès.
06/03/2016
Poc a poc anem deixant aquest hivern, que per malastrugança sembla que ha estat dels més secs i més càlids dels últims cent anys.