,
27/02/2017
Creativitat
urban magazine
Foto:
Buff Diss

5 idees per decorar amb cinta adhesiva!

Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.

I és que últimament s'està posant de moda en el món de la decoració. Per això avui us proposo 5 idees diferents per decorar amb cinta adhesiva!

Són de diferents colors i molt econòmiques, i ho podreu trobar a ferreteries, centres de bricolatge, papereries... només necessitareu un cutter o tallador, una taula de tall i la cinta que preferiu!

1.- Formes geomètriques i murals.

Últimament podem trobar la cinta adhesiva com a tècnica artística per elaborar murals. Podem escollir la forma o imatge que més ens agradi i reproduir-la en alguna paret de casa amb el color que més s'hi escaigui.

via:nopuedoestarquieta

Via: Urbans magazine

via:Patchworkharmony

 

2.- Marcs i quadres.

Podem folrar un portaretratos amb els colors i motius que més ens agradi o podem crear un marc amb una simple cinta adhesiva que ens faci un efecte-marc.

via: Mil ideas

3.- Línia de joc

Qui no ha dibuixat mai una xarranca a terra amb guix i s'hi ha passat tota la tarda jugant? Doncs perquè no en fem una a l'habitació dels petits? Hi ha mil i una forma perquè puguin jugar tranquil·lament a la seva habitació

via: Berceaumagique

via: Lejardindejuliette

4.- Switch on Switch off

Perquè els interruptors de casa nostra no siguin tant avorrits, també els hi podem donar un toc més divertit

via: Morningcreativity

5.- Washi a la cuina

No, no és un plat japonès ;) Qui diu que els pots de conserva no poden ser molons?? I una cuina ben divertida? Posa-hi color i formes!

via: Memolaeldiy

via: Mil ideas

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...