5 idees per decorar amb cinta adhesiva!

27/02/2017
urban magazine
Buff Diss
Foto:

Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.

I és que últimament s'està posant de moda en el món de la decoració. Per això avui us proposo 5 idees diferents per decorar amb cinta adhesiva!

Són de diferents colors i molt econòmiques, i ho podreu trobar a ferreteries, centres de bricolatge, papereries... només necessitareu un cutter o tallador, una taula de tall i la cinta que preferiu!

1.- Formes geomètriques i murals.

Últimament podem trobar la cinta adhesiva com a tècnica artística per elaborar murals. Podem escollir la forma o imatge que més ens agradi i reproduir-la en alguna paret de casa amb el color que més s'hi escaigui.

via:nopuedoestarquieta

Via: Urbans magazine

via:Patchworkharmony

 

2.- Marcs i quadres.

Podem folrar un portaretratos amb els colors i motius que més ens agradi o podem crear un marc amb una simple cinta adhesiva que ens faci un efecte-marc.

via: Mil ideas

3.- Línia de joc

Qui no ha dibuixat mai una xarranca a terra amb guix i s'hi ha passat tota la tarda jugant? Doncs perquè no en fem una a l'habitació dels petits? Hi ha mil i una forma perquè puguin jugar tranquil·lament a la seva habitació

via: Berceaumagique

via: Lejardindejuliette

4.- Switch on Switch off

Perquè els interruptors de casa nostra no siguin tant avorrits, també els hi podem donar un toc més divertit

via: Morningcreativity

5.- Washi a la cuina

No, no és un plat japonès ;) Qui diu que els pots de conserva no poden ser molons?? I una cuina ben divertida? Posa-hi color i formes!

via: Memolaeldiy

via: Mil ideas

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.