,
09/01/2017
Creativitat
Memory Jar
Foto:
make and do crew

Conserves: Records al buit per al 2017

Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....

I si guardem aquelles idees o aquells moments especials que conformen l'any en un pot de vidre i a les acaballes d'aquest, els hi donem un cop d'ull? Segurament que trobarem que ha estat un any ple d'aventures, bons records i moments inoblidables.

D'això se'n diu Memory Jar o pot de moments per recordar! Jo aquest any m'he decidit a fer-ho, perquè quan acaba l'any, vols fer valoració de com ha anat i a vegades se'ns escapen aquells records bonics, moments especials o idees interessants.

Avui us proposo fer-ne un: Un memory jar. Un Memory Jar és un pot que decores de la forma que vols. La idea és molt senzilla: un pot de vidre (o qualsevol altre recipient, per exemple algun que puguis reciclar d'aquestes festes!) on anar ficant paperets amb situacions, moments, detalls, fotografies, cançons o frases del dia a dia, que en un futur ens agradarà recordar i que, la nostra memòria pot haver oblidat. És un projecte per a tot l'any, del que si som constants, ens quedarà un bonic record.

Quan vagis a escriure "un record" posa-li la data! No ha de ser llarg ni elaborat. Amb només posar que és i que et va fer feliç ... Amb això n'hi ha prou. També pots posar èxits petits o grans, reptes que has complert, o, en el meu cas, per exemple, una fotografia del primer bany del meu fill o els seus primers Reis Mags!

Temps per obrir-lo:

A cap d'any pren un temps per mirar el teu pot de bons records i reflexiona sobre tot el que has fet aquest any. T'adonaràs que el teu any ha estat un any ple d'esdeveniments i coses boniques .... molts més dels que pensaves!!!

A vegades, tenim tantes coses al cap que no ens n'adonem d'aquells petits detalls que conformen el dia a dia i que ens omplen de felicitat...

Feliç any nou, ple de bons records i aventures per viure!

 

Idea original de Make and do crew

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...