,
11/10/2016
Creativitat
Fira Santa Teresa

Handmade a la Fira de El Vendrell

Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.

Com a prova pilot i una aposta per aquesta nova tendència del "fet a mà", trobarem un ventall d'ofertes de tallers prou interessants per a tots els públics. Patchwork, restauració, scrap, joieria, rebosteria... Més de 30 tallers repartits aquest cap de setmana perquè puguis desenvolupar la teva creativitat i destresa en el món handmade.

 

Què hi podem trobar?

Esther Heras, d'ArtFoc Joia. Joieria de disseny contemporani en plata, or i esmalt. Ens farà un taller on podrem practicar  la tècnica de l'Esmalt al foc amb soplet, tant per adults com per a nens.

Scrap amb Papers&Fils. Des de Papers&Fils ubicat a Calafell ens sorprendran amb tècniques d'utilització del gelli plate. Un material que pertany a la categoria de mix media, una postal de tots sants, un penjador diferent o un mini-àlbum. Apte per a totes les edats!

Iris Labors, Patchwork. Situada al c/ Progrés, participarà en el Handmade amb un taller de l'elaboració d'un quadre de Nadal amb la tècnica de patchwork, de 20 cm de diàmetre, un peixet, uns agafadors de Nadal per la cuina o una caixa decorativa per guardar joguines.

El Petit Talleret, Patchwork. Un altra aposta de patchwork amb la realització d'un petit molinet de vent per tal d'agafar destresa amb el fil i l'agulla, un petit clauer amb la tècnica Log Cabin o patchwork.

Sugar Mur, l'apartat dolç del Handmade. Amb ella podrem practicar les tècniques de galetes de Halloween, Cupcakes o decoració de pastisseria.

Secretsvintage, restauració i recilcatge de materials. Amb Secretvintage podrem practicar la recuperació i reciclatge de materials, com un penjador d'espelmes, clauers o taller de pintura ChalkPaint.

Masterclass amb Terra i Taula. Unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Ens sorprendran amb un tast de vins maridat amb formatges Marvall i melmelades de cal Lluc i un Showcoocking i taller: La garrofa a la cuina i a la rebosteria

** Recorda que t'has d'apuntar als tallers, no sigui que et quedis sense plaça!!! Aquí trobaràs el contacte de cada taller, dia i preu de cada un. **

 

 

No deixis perdre l'oportunitat de practicar els treballs manuals a la fira d'enguany de El Vendrell i visitar tots els actes de la Fira de Santa Teresa!!

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...