Handmade a la Fira de El Vendrell

11/10/2016
Fira Santa Teresa

Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.

Com a prova pilot i una aposta per aquesta nova tendència del "fet a mà", trobarem un ventall d'ofertes de tallers prou interessants per a tots els públics. Patchwork, restauració, scrap, joieria, rebosteria... Més de 30 tallers repartits aquest cap de setmana perquè puguis desenvolupar la teva creativitat i destresa en el món handmade.

 

Què hi podem trobar?

Esther Heras, d'ArtFoc Joia. Joieria de disseny contemporani en plata, or i esmalt. Ens farà un taller on podrem practicar  la tècnica de l'Esmalt al foc amb soplet, tant per adults com per a nens.

Scrap amb Papers&Fils. Des de Papers&Fils ubicat a Calafell ens sorprendran amb tècniques d'utilització del gelli plate. Un material que pertany a la categoria de mix media, una postal de tots sants, un penjador diferent o un mini-àlbum. Apte per a totes les edats!

Iris Labors, Patchwork. Situada al c/ Progrés, participarà en el Handmade amb un taller de l'elaboració d'un quadre de Nadal amb la tècnica de patchwork, de 20 cm de diàmetre, un peixet, uns agafadors de Nadal per la cuina o una caixa decorativa per guardar joguines.

El Petit Talleret, Patchwork. Un altra aposta de patchwork amb la realització d'un petit molinet de vent per tal d'agafar destresa amb el fil i l'agulla, un petit clauer amb la tècnica Log Cabin o patchwork.

Sugar Mur, l'apartat dolç del Handmade. Amb ella podrem practicar les tècniques de galetes de Halloween, Cupcakes o decoració de pastisseria.

Secretsvintage, restauració i recilcatge de materials. Amb Secretvintage podrem practicar la recuperació i reciclatge de materials, com un penjador d'espelmes, clauers o taller de pintura ChalkPaint.

Masterclass amb Terra i Taula. Unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Ens sorprendran amb un tast de vins maridat amb formatges Marvall i melmelades de cal Lluc i un Showcoocking i taller: La garrofa a la cuina i a la rebosteria

** Recorda que t'has d'apuntar als tallers, no sigui que et quedis sense plaça!!! Aquí trobaràs el contacte de cada taller, dia i preu de cada un. **

 

 

No deixis perdre l'oportunitat de practicar els treballs manuals a la fira d'enguany de El Vendrell i visitar tots els actes de la Fira de Santa Teresa!!

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.