,
07/04/2016
Creativitat
origami flower
Foto:
Flors de paper

Origami no hana o flors de paper

Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers... a tort i a dret omplint les prestatgeries i els terrats de casa amb tots els colors?

M’agrada la jardineria, però reconec que sóc una mica desastre a l’hora de mantenir aquelles flors que durant la primavera-estiu omplen de vida i color casa meva.

Aquest any crec que provaré un altre sistema, almenys per les flors de dins de casa.

Heu practicat mai l’art de la papiroflèxia o l’origami? Per una banda la pràctica d’aquest art té beneficis físics i mentals, com per exemple, ens ajuda a desenvolupar la coordinació mà-ull, les destreses motores fines i la concentració mental. A part que és una pràctica molt relaxant i satisfactòria pels resultats que obtenim!

Avui us plantejo un nou repte, fer flors de paper per donar vida a casa nostra. Aquest Sant Jordi, potser podeu sorprendre a algú amb una flor feta per vosaltres mateixos!

Compte, perquè sembla fàcil, però no ho és! Jo ja en porto unes quantes, de fallides! ;)

Origami Rose (Jo Nakashima) from Stephanie Luna on Vimeo.

També podeu provar un altre sistema que us pot anar be, retallant i enganxant!

 

Ànims i que no se'ns morin les plantes, ara no tenim excusa!!! Aquí us deixo més de 60 idees per fer flors!!

Sigue el tablero PaPiRoFlors! de Pedra Paper Tisora en Pinterest.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...