,
29/08/2016
Creativitat
Plataformes handmade

Plataformes i video-tutorials, l'última tendència

Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà. Plataformes com Pinterest que ajuden a potenciar la nostra creativitat tant en el món de la cuina, el jardí, la decoració de la casa o la costura i el disseny.

Però fa relativament poc, també han aparegut els continguts audiovisuals que s'han tornat virals en poc temps i que funcionen molt bé per compartir contingut relacionat en diferents temàtiques. Potser un dels més coneguts ara per ara, és Tasty, el canal de "microvideos" de receptes fàcils i ràpides d'elaborar.

Tasty és un canal d'Internet creat pel gegant BuzzFeed, una empresa americana de mitjans de comunicació especialitzada en la creació de contingut viral, on el seu objectiu és compartir notícies potencialment interessants, però de contingut senzill per generar tràfic a la seva pàgina.

Aquesta tendència s'ha extrapolat a altres temàtiques com la perruqueria, la costura i les manualitats i que també estan funcionant molt bé a la xarxa.

Podem trobar pàgines com Nifty, un altra creació d'èxit de BuzzFeed on podem trobar video-tutorials per crear, transformar i reciclar objectes de casa per donar-li un altre ús.

També hi ha Simple, una pàgina d' Upsocl, un altre multiplataforma que comparteix diferent contingut viral i que també s'ha apuntat al món de les manualitats en format de micro vídeos.

Aquest cap de setmana, els de Simple, han penjat un vídeo-tutorial prou original de com fer un cub mòbil on podem enganxar les nostres fotografies d'aquestes vacances d'estiu! Fàcil i molt original no?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...