Plataformes i video-tutorials, l'última tendència

29/08/2016
Plataformes handmade

Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà. Plataformes com Pinterest que ajuden a potenciar la nostra creativitat tant en el món de la cuina, el jardí, la decoració de la casa o la costura i el disseny.

Però fa relativament poc, també han aparegut els continguts audiovisuals que s'han tornat virals en poc temps i que funcionen molt bé per compartir contingut relacionat en diferents temàtiques. Potser un dels més coneguts ara per ara, és Tasty, el canal de "microvideos" de receptes fàcils i ràpides d'elaborar.

Tasty és un canal d'Internet creat pel gegant BuzzFeed, una empresa americana de mitjans de comunicació especialitzada en la creació de contingut viral, on el seu objectiu és compartir notícies potencialment interessants, però de contingut senzill per generar tràfic a la seva pàgina.

Aquesta tendència s'ha extrapolat a altres temàtiques com la perruqueria, la costura i les manualitats i que també estan funcionant molt bé a la xarxa.

Podem trobar pàgines com Nifty, un altra creació d'èxit de BuzzFeed on podem trobar video-tutorials per crear, transformar i reciclar objectes de casa per donar-li un altre ús.

També hi ha Simple, una pàgina d' Upsocl, un altre multiplataforma que comparteix diferent contingut viral i que també s'ha apuntat al món de les manualitats en format de micro vídeos.

Aquest cap de setmana, els de Simple, han penjat un vídeo-tutorial prou original de com fer un cub mòbil on podem enganxar les nostres fotografies d'aquestes vacances d'estiu! Fàcil i molt original no?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.