La primavera, les flors m'altera!

27/03/2015
Primavera en plena setmana santa
Tumblr
Foto:

La Setmana Santa i la primavera arriben gairebé, agafades de la mà, i molts, creients o no, consideren que és un símbol de la nova vida. La festa de la primavera es celebra des de fa segles, fins i tot abans de l'arribada del cristianisme. És més, es creu que la paraula en anglès "Easter", o Pasqua Florida, es deu a la deessa pagana germànica que representa la primavera i la fertilitat, i els seus símbols són la llebre i l'ou. D'aquí els conills i els ous de Pasqua. Cada país ho celebra a la seva manera.

Ja només falta uns dies perquè molts comenceu a gaudir de les vacances de Setmana Santa. Els que no aneu de viatge, segur que aprofitareu per celebrar reunions en família i amb els amics, passar una bona estona amb els fills i nebots, gaudint del temps lliure.

Deixant de banda els ous de pasqua, les mones i els conills, avui et vull proposar diferents manualitats decoratives, per a la taula, el jardí ... Amb productes que pots trobar a qualsevol botiga de bricolatge, jardineria, floristeria o decoració del Penedès i que pots fer amb els més petits de casa, que segur s'ho passen bé!

Com et deia, la primavera ha arribat i amb ella, els colors i les flors. És una temporada molt alegre per aquesta explosió de colors que trobem als camps o als jardins i terrats de les cases, així que la proposta serà decorar els testos amb diferents colors pintant o folrant amb teles divertides.

Aquí, per exemple pots fer un degradat de colors alegres per decorar qualsevol estanteria de casa. Només necessitaràs un got amb aigua, tint i un test de color blanc. És molt fàcil de fer!

També, si ho prefereixes, pots agafar uns testos més grans i pintar-los amb esmalt sintètic o a l’aigua (la base sintètica acostuma a ser aquella que fa més olor, com a dissolvents, ja que és el seu principi actiu. Les bases amb aigua, no fan olor i són més fàcils de netejar si embrutem alguna superfície). Els pots decorar de la manera que vulguis, un truc original és agafar cinta de pintor i fer formes geomètriques al test, així quan pintis per sobre i treguis la cinta, et quedarà de dos colors, la mar d’original.

Una altra manera de donar-li un toc diferent és folrant els testos amb teles de colors! També pots aprofitar per fer-ho amb samarretes velles o aquella camisa que et va petita i que guardes a l’armari “per si un cas” te la pots tornar a posar i fa més de deu anys que la tens allà ;)

Els pots folrar, pintar i decorar com vulguis i amb el que vulguis, amb teles, cordes, pintures, pedres... i pots utilitzar fusta, ferro, fang o ceràmica. El més important és fer-ho amb amor i alegria!

Aquí us deixo un taulell de Pinterest amb més de 20 idees per decorar els testos i les plantes de casa teva!

Follow Pedra Paper Tisora's board Testos - Colors - Dissenys on Pinterest.     

Bona Setmana Santa família!:)

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.