,
14/10/2015
Creativitat
FloatingIslands
Foto:
Albert Cunillera

Les Illes Flotants de l'Albert Cunillera

L’Albert és un hospitalenc de 29 anys que ha viscut la major part dels estius, Nadal i Setmanes Santes al  Baix Penedès.

Conec a l’Albert pràcticament d'ençà que va néixer. Quan era petita, els caps de setmana i estius sempre anava a la torre dels meus avis que estava als Masos de Coma-ruga, i allà, la meva germana i jo ens passàvem la major part del dia a ca l’Aleix, el germà gran de l’Albert.

Són moltes les històries que guardo d’aquella època i com ell, en guardo molt bons records.

Creatiu de mena, l’Albert va estudiar disseny gràfic a l’Escola Elisava. Ja de petit tenia idees creatives. Amb els amics dels Masos ja feia cases als arbres, tiratxines i cotxes amb un pallet i un skate per baixar el carrer Francesc Fontanals a tota marxa! Als 13 ja costumistzava les seves bambes i feia els seus “pinitos” amb fang, cartó, fusta i vidre. El fet de poder transformar coses i donar-les-hi una utilitat nova, el va anar acomodant en el seu mode de veure la vida fins a arribar avui a les Floating Islands!

Però què és Floating Islands?, són uns testos penjants fets a partir d'ampolles de vidre reciclat. Ens poden recordar a aquelles illes flotants que vàrem poder veure a la pel·lícula Avatar, ja que les Floating Islands contenen terra i vegetació.

Una idea on l'artesania, l'ecologia i el reciclatge, prenen les regnes per posar al teu costat una mica de naturalesa en forma d'illa flotant.

L’Albert a passat de treballar en el sector de la publicitat, al sector de l’artesania per quedar-s’hi i sempre dona el mateix consell: “Si ets una persona creativa, inquieta i manetes, si tens algun projecte en ment que creus que podria agradar a tercers, no t’ho pensis, fora pors! Internet és un espai taaaan gran que és fàcil arribar a aquesta persona tan boja com tu”.

Al seu web podeu trobar molts models diferents, models únics. A mi m’agraden totes, però en especial la Wine, la egg o la blue eyes.

Ara ha començat a experimentar amb làmpades molt originals. De ben segur que triomfarà allà on vagi. Des d’aquí et desitgem molta sort i molts encerts en aquest projecte que, avui per avui, ja s’ha consolidat. Felicitats Albert!

I als que teniu idees com aquesta, no us esteu de llançar-vos a la piscina i apostar per aquests projectes artesans. Amb bones mans i bones idees, pots assolir tot allò que et proposis. ;)

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...