,
04/06/2015
Creativitat
Tellipapallones
Foto:
Dear Emmeline

Mediterràniament: Petits Tresors del Mar

Aquests dies, amb la caloreta i el solet, ve de gust passejar per la platja, posar-se morenet o prendre alguna cosa vora el mar. Els penedesencs tenim la sort de gaudir de grans platges, com les de Masia Blanca, Coma-ruga, Sant Salvador, Calafell, Cunit, Cubelles o Vilanova i la Geltrú.

Passejar vora el mar és saludable, tant pel cos, com per l’ànima. I mentre sortim de casa per fer salut, també podem recollir aquells petits regals que ens dóna la mar, les pedretes, petxines, cloïsses i vidrets que anem trobant per la costa.

Per donar un toc mediterrani a casa nostra, podem aprofitar aquests petits tresors i redecorar les nostres parets, estanteries o terrasses.

Podem fer quadres la mar d’originals com aquest:

O si ho prefereixes, també pots fer un altre quadre amb tellines com si fossin papallones:

 

I perquè no unes espelmes?

Com sempre, aquí us he preparat una carpeta amb gairebé 40 idees per decorar casa teva amb una pinzellada mediterrania

Sigue el tablero Creativitat amb productes del mar de Pedra Paper Tisora en Pinterest.

Surt de casa, ves a la platja, prepara alguna manualitat i comparteix-la amb nosaltres! :)

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Sònia i una de les meves passions són els treballs manuals i el bricolatge. 'Pedra, paper i tisora' parla, doncs, d’això. Com, a través de diferents materials, tant reutilitzables com nous, podem crear coses boniques per regalar o per decorar casa nostra. Tant si ets súper maldestra o ets manetes de mena, espero que en aquest blog trobis la inspiració i els recursos necessaris per despertar la teva creativitat!

 

27/02/2017
Si, per què no, la cinta adhesiva, ja sigui aïllant, de pintor, vinílica o de washi tape, pot tenir molts i molts altres usos a banda de salvaguardar els marcs de les portes quan pintem o els cables pelats d'una làmpada.
09/01/2017
Cansat dels propòsits d'any nou? Viatjar més, el clàssic "deixar de fumar", trobar una altra feina, perdre pes, aprendre una llengua ... Al Gener sempre ens proposem un tou de metes que al cap de l'any no hem complert, però i si....
11/10/2016
Torna Octubre i torna la Fira de Santa Teresa de El Vendrell. Aquest any amb novetats substancials! I és que aquesta edició inclou una zona Handmade a la Pl Nova.
29/08/2016
Avui dia, a la xarxa, podem trobar pàgines i pàgines de contingut "handmade", fet a mà.
16/06/2016
Tornem a ser Juny i comença el bon temps, les nits a la terrassa , els passejos per la platja, les revetlles i els petards els dies previs a Sant Joan i Sant Pere!!!
14/05/2016
Al rosa, l’amor s’hi posa, al lila l’amor s’hi enfila, al verd, l’amor s’hi perd.... i així podríem seguir amb  tot el pantone de colors.
07/04/2016
Com aquella cançó de Mazoni, “se’m moren les plantes” començo el mes d’Abril!! No us ha passat mai que comenceu la primavera amb ganes de plantar i replantar flors, plantes aromàtiques, rosers...