Triatló Indoor de Vilafranca

15/02/2016

Una de les disciplines que reuneix 3 esports i que està en constant progressió en el nombre de practicants és el triatló. I a Vilafranca des de ja fa uns anys s'organitza una prova amateur al Complex Aquàtic per a què els més novells provin de manera indoor aquest esport. Acostumava a ser en dates més estiuenques, però aquest any, el Club Natació Vilafranca Triatló l'ha programat pel pròxim dissabte 27 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda.

A més, aquest any amb un record especial al Marcel Soler, triatleta del club que va perdre la vida mentre entrenava amb bicicleta baixant de Font-Rubí fa pocs mesos. El triatló consta de 3 disciplines: nedar, la bicicleta i córrer. Per fer-ho accessible per a tothom i per provar les 3 disciplines, l'organització dóna 15 minuts a tots els participants per completar el màxim nombre de piscines de 25 metres. En pots fer 1, 8, 15 o totes les que siguis capaç de fer, sempre i quan, et guardis forces perquè després faràs 20 minuts de bicicleta estàtica a la sala d'spinning del complex. Amb l'ajuda d'un comptaquilòmetres et sumaran la distància que hagis aconseguit pedalant. I per últim, desplaçament fins a la pista d'atletisme, on allà es donaran voltes durant 15 minuts més. L'organització et sumarà el nombre de voltes que facis i sumarà les distàncies totals de les 3 disciplines. Si no et veus capaç d'afrontar aquest repte o tens el gran problema que és no dominar alguna de les 3 disciplines, es pot participar per equips. Així, cada membre de l'equip podrà fer tan sols una disciplina i després se sumaran els temps de tots 3.

Tot això per un mòdic preu de 12 €. Les inscripcions les podeu fer al mateix Complex Aquàtic. Una manera divertida de provar nous esports sense la idea de competició real i a on l'experimentació de diferents modalitats potser un desperten nous reptes que mai hauríeu pensat a completar.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.