,
15/02/2016
Activitat física

Triatló Indoor de Vilafranca

Una de les disciplines que reuneix 3 esports i que està en constant progressió en el nombre de practicants és el triatló. I a Vilafranca des de ja fa uns anys s'organitza una prova amateur al Complex Aquàtic per a què els més novells provin de manera indoor aquest esport. Acostumava a ser en dates més estiuenques, però aquest any, el Club Natació Vilafranca Triatló l'ha programat pel pròxim dissabte 27 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda.

A més, aquest any amb un record especial al Marcel Soler, triatleta del club que va perdre la vida mentre entrenava amb bicicleta baixant de Font-Rubí fa pocs mesos. El triatló consta de 3 disciplines: nedar, la bicicleta i córrer. Per fer-ho accessible per a tothom i per provar les 3 disciplines, l'organització dóna 15 minuts a tots els participants per completar el màxim nombre de piscines de 25 metres. En pots fer 1, 8, 15 o totes les que siguis capaç de fer, sempre i quan, et guardis forces perquè després faràs 20 minuts de bicicleta estàtica a la sala d'spinning del complex. Amb l'ajuda d'un comptaquilòmetres et sumaran la distància que hagis aconseguit pedalant. I per últim, desplaçament fins a la pista d'atletisme, on allà es donaran voltes durant 15 minuts més. L'organització et sumarà el nombre de voltes que facis i sumarà les distàncies totals de les 3 disciplines. Si no et veus capaç d'afrontar aquest repte o tens el gran problema que és no dominar alguna de les 3 disciplines, es pot participar per equips. Així, cada membre de l'equip podrà fer tan sols una disciplina i després se sumaran els temps de tots 3.

Tot això per un mòdic preu de 12 €. Les inscripcions les podeu fer al mateix Complex Aquàtic. Una manera divertida de provar nous esports sense la idea de competició real i a on l'experimentació de diferents modalitats potser un desperten nous reptes que mai hauríeu pensat a completar.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Si encara ets dels pocs a qui no li ha picat el cuquet, si ets dels que comença a pensar que els caps de setmana s'han d'aprofitar de forma diferent o si per cas ets dels que està fart d'anar a curses on no has trobat tot allò que t'havien venut, aquí trobaràs suggeriments per fer esport a tots els nivells.

  

08/03/2016
Diumenge arriba el dia que per a molta gent que hi participa significa acabar l'objectiu de la temporada: La Marató de Barcelona.
15/02/2016
Una de les disciplines que reuneix 3 esports i que està en constant progressió en el nombre de practicants és el triatló.
29/01/2016
Deia el meu professor de matemàtiques quan jo cursava l'EGB, que el dia abans de l'examen no s'estudiava. Era el dia que s'havia de fer servir per anar al cinema.
24/12/2015
      Obro el 
17/11/2015
                        La Cursa dels Falcons s'ha convertit ja en un acte més dins l'aniversari que l'entitat vilafranquina celebra durant els primers dies de desembre i que necessita més dates per poder encabir tot el munt d'actes que duen a ter
27/10/2015
Sortir a fer esport ja no és una cosa que necessites que et recomani el metge de capçalera.
25/02/2015
Aquest mes de març deixem les bambes i ens posem les cales.