Jump to navigation
Abans de començar, vull desitjar-vos una feliç diada!
L’any passat vaig descobrir el pa de Sant Jordi, i tot i que mai n’he comprat ni menjat, vaig pensar que algun dia n’hauria de fer! Seguint amb la motivació d’aquest blog, de publicar receptes vinculades amb les tradicions de la nostra terra (i adaptant-les a diverses intoleràncies), avui us presento el meu intent de pa de Sant Jordi.
Com anireu llegint al llarg de la publicació, vaig cometre alguns errors. Aquells errors d’una cuinera amb poca experiència. Ara bé, és dels errors que n’aprenem, oi?
Aquí teniu la recepta amb les correccions que he pensat:
Ingredients:
Pas a pas… amb els meus errors corregits:
Com he dit al començar, ahir vaig pecar de novançana, i la massa no ens ha pujat massa i ha quedat molt dens. A més de les correccions que he fet al explicar-vos la recepta, crec que si en lloc de Farina de pa Schär hagués fet servir Maizena, hauria pogut quedar més esponjós. Per què? Realment no ho sé, però sí que tinc comprovat que els pastissos que faig amb Maizena tamisada queden molt esponjosos. Com si estiguessin fets amb farina de força.
Bé, de tot se n’aprèn, oi?
Tot i això, hem tingut un prou bon esmorzar de Sant Jordi!
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.