Jump to navigation
La mare ha fet 66 anyets, rodons, eh? I, com ja va sent tradició, he portat les postres.
Què podia fer? Ho vaig tenir clar molt aviat. Si hi ha unes postres que la mare demana quan anem a menjar a fora és el tiramisú. A més, feia molt de temps que jo tenia ganes d’aprendre a fer-ne, i és que des que em van trobar celiaquia, fa més de dos anys que no n’havia menjat.
Aquesta recepta és una adaptació que he fet del típic tiramisú. He intentat fer-lo sense gluten, sense acohol, sense cafeïna i amb el mínim sucre possible.
La veritat és que és una recepta molt senzilla, però recomano fer-la el dia anterior perquè reposi una mica i sigui més gustós! A casa ha triomfat!
Per la massa del bescuit:
Per la crema de mascarpone
Per fer el bescuit
Mentrestant es refreda la massa podem fer el mascarpone:
Ara sí, ens disposem a muntar el tiramisú!
Espero que us agradi tant com a nosaltres J
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.