Jump to navigation
Hola de nou!
Ja sé que és temps d'operació bikini i que els dolços no ens acaben de convèncer, però aquest és un dels més lights i saludables que he fet fins ara.
Diumenge passat vàrem anar a veure uns amics que han estat pares fa poquet, i com que sé que els agrada el dolç vaig decidir fer un pastís. Però, .... en obrir la nevera només em quedava un ou. Així que la recepta que tenia pensada va quedar descartada. Immediatament em vaig disposar a buscar una recepta de pastís que no portés ou, i la vaig voler adaptar per fer sense gluten.
Era força arriscat, la veritat... però va agradar moltíssim, sobretot perquè era molt lleugera i no embafava gens ni mica.
Va, no m'enrotllo més, aquí teniu la recepta:
Aquesta recepta és per un motlle rodó de 22,5 cm de diàmetre.
Per la massa:
Buttermilk:
Per la cobertura:
I ara sí, la recepta pas a pas:
Res més, espero que us agradi molt!
La Marta Masqué és una jove llicenciada en Periodisme, gran aficionada de la cuina i la fotografia. Havent-li detectat celiaquia als 24 va veure la necessitat d'endinsar-se en la cuina i poder adaptar qualsevol recepta sense gluten. Aquest blog esdevindrà un receptari adaptat per a totes aquelles persones que poden tenir intol•leràncies al gluten, la llet, la fructosa, els fruits secs, diabètics, etc.